YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Inesperada proposició a la catalana Sandra Barneda a 'La Isla de las Tentaciones'

La presentadora s'ha deixat portar durant tota l'edició per aquesta parella

Per contracte i per seguir les directrius que marquen les normes de 'La Isla de las Tentaciones', Sandra Barneda s'ha mantingut totalment neutra i sense voler implicar-se massa amb les diferents parelles del programa. D'aquesta manera, la seva visió externa no influenciava els comportaments dels concursants i així l'experiència acabava sent el més real possible a si estiguessin absolutament sols. Igualment, la presentadora és persona i això fa que a vegades no pogués mantenir les seves emocions i es deixés portar per les coses que ocorrien dins del 'reality'.

Concretament, aquests sentiments s'han deixat veure en la presentadora amb la parella formada per Hugo i Lara, la qual, recordem, va abandonar el concurs junts després de solucionar les indiferències que els havia provocat la seva participació en el programa de l'amor. Tant l'un com l'altre, no han tingut res amb cap dels temptadors o temptadores, però sí que s'han acabat retraient comentaris o gestos, i que han deixat entreveure que no sempre ha estat tot bé entre ells.

Hugo ha dedicat gran part del concurs a plorar i a recordar a la seva noia, fins i tot confessava que estant dins del programa va adonar-se del molt que l'estimava i admetia que quan acabés el 'reality' li demanaria tenir fills i casar-se amb ella. Una cosa que només podia succeir si ella també l'havia trobat a faltar.

En el cas de Lara, ella tenia les seves reserves cap al seu noi i li va confessar que a vegades encara que havia actuat amb certa immaduresa, també li reconeixia certs canvis cap a millor i que ara sí, li havia demostrat que havia madurat i que els projectes que tenien potser podien començar a dur-los a terme.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ara, sis mesos després, hem vist que els dos han seguit amb la seva relació i que si abans hi havia dubtes, ara aquests ja formen part del passat. El temps ara ho inverteixen a planificar el seu futur junts, que està absolutament ple de plans bonics i, tant és així que, després d'explicar a Sandra Barneda com els havia anat durant aquests sis mesos fora del programa, Hugo va aixecar-se i va fer el que ningú s'esperava.

Va posar les seves mans dins de la jaqueta i va treure un anell per a posteriorment, agenollar-se davant la seva noia i fer-li la pregunta màgica. Sense cap mena de por, el jove li va demanar a Lara que es casés amb ell i la resposta no ha trigat massa a arribar, ja que la jove va acceptar, decidint així arribar a un esglaó més de la relació.


No obstant això, la gran sorpresa de la nit va arribar quan la parella li va demanar a Sandra Barneda una cosa que ha enxampat a tothom despistat. Aquesta no ha sigut altre que demanar-li a la presentadora que sigui la padrina del futur casament.

Sandra Barneda accepta la proposta

La catalana ha acceptat la proposta i li va confessar a Hugo que té ganes de conèixer a la seva cabra, Rubia, i que ha aparegut en diferents converses al llarg de tota l'edició. Aquest enllaç haurà d'esperar per les mesures sanitàries, però segur que quan passi aquesta pandèmia, veurem a molts dels temptadors anant de noces i participant en aquest bonic enllaç.

Finalment, la parella ha aconseguit trobar el seu equilibri dins del concurs i, a diferència de molts altres, han pogut superar les temptacions que els ha posat el programa per sortir d'aquest repte amb una parella molt més consolidada i amb uns plans que abans no podien arribar ni a imaginar-se i que ara, si tot segueix bé, podran tirar-los cap endavant amb molta més il·lusió de la que van entrar dins del format.


Comentaris

envia el comentari