Programa de 'El Hormiguero' amb Romeo Santos

La inexplicable decisió d'ahir de 'El Hormiguero' que enfada els seus fans

El seguidors del programa han criticat que l'entrevista a Ozuna va ser molt curta

El cantant de reggaeton Ozuna ha acudit aquest dilluns a 'El Hormiguero', amb l'objectiu de divertir-se amb els jocs del programa. L'audiència s'ha queixat que l'espai de l'entrevista ha durat molt poc i que la resta del programa s'ha allargat massa.

  

L'artista nascut a Puerto Rico ha visitat els estudis d'Antena 3 per promocionar la seva exitosa carrera al programa presentat per Pablo Motos. El cantant, juntament amb Daddy Yankee és dels artistes amb més reproduccions a Spotify i amb més visites a YouTube, motiu pel qual la seva entrevista presumia ser molt interessant. Recentment, la seva col·laboració amb Rosalía l'ha fet més popular a Espanya, tot i que ja tenia molta fama.

'El Hormiguero' no aprofita Ozuna

L'audiència ha qüestionat que el programa no ha aconseguit treure partit de l'artista, ja que l'espai on Pablo Motos conversa amb el convidat ha durat molt poc. Els seguidors de 'El Hormiguero' han criticat l'emissió d'aquest dilluns, qualificant-la d'avorrida.  Potser des del programa volien protegir l'artista que prèviament podria haver-se negat a parlar de la seva vida personal.

Crítiques a Twitter

Molts usuaris de Twitter han criticat l'entrevista i el programa ideat per Pablo Motos. Les principals queixes arriben perquè els espectadors creuen que l'equip de 'El Hormiguero' ha malgastat a un artista internacional com el cantant de reggaeton, al qual han entretingut amb diversos jocs i números llargs. Molts han trobat a faltar veure l'Ozuna més humà i conèixer dades de la seva vida privada.

També et pot interessar...