La infidelitat de Maria Patiño deixa 'Sálvame' fora de joc

La col·laboradora ha deixat anar la bomba de la seva deslleialtat en directe

La col·laboradora de Sávalme, María Patiño, durant un moment del programa
La col·laboradora ha deixat anar la bomba de la seva deslleialtat en directe | Telecinco


María Patiño sempre està al centre de la polèmica faci el que faci, sigui per les seves opinions, pels seus estilismes o, ara, per una revelació inaudita que ha realitzat enmig del programa 'Sálvame', afirmant que ella havia estat infidel a una de les seves parelles en el passat. La pregunta és, de quina parella estem parlant? S'haurà donat per al·ludit?

 

Tot va passar mentre els col·laboradors parlaven del conflicte entre Antonio David i el torero Canales Rivera, ja que el pare de Rocío Carrasco ha destapat recentment una presumpta infidelitat del torero a la seva actual parella, amb la presentadora Cynthia Martínez, qui al seu torn confirma que ha tingut una nit de passió amb el torero.

 

Maria deixa anar la seva confessió més inaudita

Després d'això, la col·laboradora María Patiño carregava contra el seu company de 'Sálvame' i col·laborador, Antonio David Flores, recriminant-li que té molt baix fons per fer el que ha fet, traint Canales d'aquesta manera.

 

Les explicacions de Canales Rivera tampoc acaben de convèncer, ja que, segons ell, hauria intentat ocultar la trobada amb Cynthia (ell assegura que només es va tractar d'un sopar) perquè en aquell moment estava travessant una crisi amb la seva nòvia i el fet d'admetre que estava sopant amb una model no milloraria de cap manera la relació entre tots dos.

 

María Patiño però, tampoc es creu massa els arguments de Canales Rivera ni les explicacions que ha donat fins ara: «Ho pot estar passant molt malament, però no m'ho he cregut. Particularment no m'ho crec, però tampoc tinc proves», afirmava, per tot seguit deixar anar la bomba que ha deixat a tots a plató amb la boca oberta.

 

«Jo he estat deslleial i no se n'ha assabentat ningú»,deixava anar sense immutar-se. No donava més detalls d'aquest episodi, però per les seves paraules donava a entendre que va ser fa molt i, se suposa, abans de conèixer la seva actual parella, Ricardo Rodríguez, amb qui porta 15 anys de relació i de qui sempre ha afirmat estar totalment enamorada.

 

Feliçment casada, fins ara?

María Patiño i el seu marit, Ricardo Rodríguez, es van casar el 2019 durant unes vacances de parella a Sri Lanka, donant-se el 'sí vull' després de gairebé 15 anys junts, cosa que la va omplir de felicitat, tal com ella mateixa va reconèixer al seu programa, 'Socialité': «Ha estat un somni. És veritat que sempre ho vaig tenir al cap des que era una nena. Mai em vaig imaginar que seria així, perquè pràcticament estava com pintat. L'escena que jo vaig penjar a Instagram és una cosa que havia somiat des de petita. Quan ho vaig estar vivint, m'entrava vertigen, perquè vaig dir: 'Joe, que afortunada soc'», afirmava llavors.

 

La col·laboradora i presentadora de televisió té un fill de 20 anys d'una anterior relació, de la qual no es coneixen molts detalls, però sabent que no va arribar a bon port, podria ser perfectament aquesta l'anterior parella seva a qui va acabar sent deslleial.

 

De fet,María Patiñosempre ha defensat a capa i espasa aquells amors que han acabat a televisió per culpa d'una infidelitat i ara entenem per què. Va fer una defensa a ultrança d'AdaraMolinero quan durant el seu concurs a 'GH VIP' va decidir ser infidel a la seva parella i pare del seu fill,Hugo Serra,i anar-se'n a braços deGianmarco. La presentadora és molt passional, tant en les seves intervencions, com en les seves idees, i ja en altres ocasions ha realitzat afirmacions en aquest sentit traient ferro a les deslleialtats i afirmant que cal apostar per l'amor de veritat.


Comentaris

envia el comentari