'Merlos place' destapa una infidelitat de Marta López a Alfonso Merlos

La col·laboradora no s'ha pronunciat encara sobre la notica

Marta López i Alfonso Merlos a 'Ya es mediodía'
El 'Merlos place' destapa una infidelitat de Marta López a Alfonso Merlos | Telecinco

Fins ara totes les informacions que arribaven del 'Merlos place' jugaven molt a favor de Marta López, que es dibuixava com la gran víctima, sent enganyada per Alfonso Merlos en diferents ocasions, però ara, una informació que ha rebut la redacció de 'Sálvame' ve a desemmascarar la col·laboradora, que també podria haver estat deslleial a l'advocat i periodista.

El subdirector de 'Sálvame' ha baixat a plató per explicar a tots els col·laboradors les informacions que estaven arribant a la redacció i que vindrien a destapar una relació de Marta López amb un famós molt important del nostre país i que està feliçment casat.

De fet, l'informador ha explicat que l'amant de López consta entre les 30 persones més famoses del nostre país i que ell mai ha estat sospitós d'alternar relacions amb altres dones que no siguin la seva esposa.

La identitat d'aquest home encara es desconeix, però les pistes indiquen que és un home acostumat a aparèixer en les portades de les revistes, acompanyat per la seva dona, la qual també compta amb una rellevància pública molt gran i que a més, els dos sempre mostren una actitud molt enamoradissa a les xarxes socials i en els mitjans de comunicació.

Una relació que va durar pràcticament un any

La col·laboradora va mantenir aquesta relació durant pràcticament un any i les trobades es feien en petits viatges i trobades clandestines entre els dos protagonistes.

Aquesta relació es va trencar a finals de l'estiu, de manera que el programa creu que Marta López podria haver alternat la seva relació secreta amb la del 'col·laborador del programa d'Ana Rosa Quintana.

Finalment, el programa ha afirmat que l'entorn de Merlos no té res a veure amb les informacions que han arribat a la redacció de 'Sálvame'.


Comentaris

envia el comentari