El secret que podria portar problemes a Maria Patiño i el seu marit

Té a veure amb els seus negocis
La col·laboradora de 'Sálvame' MAria Patiño
Insinuen que el local que té la parella ha estat tancat per ordre judicial | CatalunyaDiari

La presentadora María Patiño és notícia avui pel seu marit, l'actor Ricardo Rodríguez. El motiu no és altre que el negoci que tots dos comparteixen a Madrid, és a dir, el restaurant-cafeteria Ditirambo Foods and Drinks, el qual, segons s'ha filtrat a les xarxes socials, podria tenir alguns problemes.

La causa d'aquest malestar ha estat un tuit que un usuari de Twitter ha dirigit al programa de Telecinco 'Sálvame' on mencionava el seu negoci. En concret '@JournaliesVic' plantejava al programa, on col·labora Maria, que si es quedaven sense temes podien tractar el següent: «Secrets de Patiño i la seva parella Richi: Per què li van tancar el local a Ricardito? De quant va ser la sanció? Es consumia alguna cosa perjudicial per a la salut? És la inculta de Patiño llicenciada o una intrusa?».

Sens dubte el comentari ha despertat un gran interès a les xarxes socials i, en pocs moments, comptava amb nombrosos comentaris on cadascú deia la seva. Fins i tot alguns insinuaven que el local de la parella va arribar a ser tancat per ordre judicial.

El restaurant està tancat

Davant l'interès que s'ha generat pel negoci de María i Ricardo, mitjans com 'Cilumna Zero' han volgut dur a terme la seva pròpia investigació. Així doncs el mitjà ha explicat que el restaurant està tancat des del mateix dia que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, va decretar el confinament. Per això considera que el fet que no estigui obert al públic té a veure amb la situació que ha comportat la pandèmia.

De fet, des del citat mitjà s'ha insinuat que hi ha sospites que aquest tuit, que ha posat el punt de mira sobre el local de Patiño, podria estar relacionat amb Yiya, l'exconcurstant de 'Supervivientes'. Així doncs, insinua que podria haver estat una ofensiva que haurien llençat els més afins a l'exconcursant després que el programa que presenta Patiño 'socialité' fes un reportatge de bar de Yiya on els veïns es queixaven d'ella. De moment, això és tot el que se sap però caldrà esperar per tenir més dades o que els protagonistes decideixin parlar al respecte.


Comentaris

envia el comentari