L'informe mèdic d'Isabel Pantoja després de la seva absència a 'Supervivientes'

La 'tonadillera' haurà de passar 48 hores en observació
Isabel Pantoja va ser evacuada de 'Supervivientes' | TELECINCO

 

Isabel Pantoja va ser la gran absència de la gala d'expulsió d'ahir de 'Supervivientes'. La cantant va haver de ser evacuada del grup de concursants després que li detectessin uns paràmetres elevats durant unes proves mèdiques. És per aquest motiu que l'artista haurà de passar 48 hores en observació.

 

 

D'aquesta manera, l'equip mèdic del programa de Telecinco podrà tenir controlada a Isa i seguir la seva evolució, ja que depèn d'aquesta perquè l'organització decideixi si està preparada per poder continuar amb la seva participació a 'Supervivientes'.

 

L'artista va parlar amb Jorge Javier durant una connexió telefònica | Telecinco

 

Isa no perd l'esperança de poder continuar al programa

La 'tonadillera' va entrar per connexió telefònica durant la gala 11 per parlar amb Jorge Javier Vázquez i tranquil·litzar als seus familiars, amics i seguidors: «Em trobo bé. Vull tranquil·litzar a tothom. Em van treure de l'illa per fer-me unes proves i estic a l'espera dels resultats» va explicar. 

 

«Estic desitjant tornar. Crec que ho faré» explicava Isabel Pantoja esperançada i afegia que trobava a faltar als seus companys de programa i conviure amb ells. La cantant no va poder evitar emocionar-se perquè assegura que allò que més vol en aquests moments és quedar-se al programa: «Ja he passat el pitjor. Mai m'hauria imaginat arribar fins aquí i no m'agradaria marxar així. Em faria molta pena».

 

 

Durant la conversa que va mantenir amb el presentador del programa, la 'tonadillera' va reconèixer que el pas pel programa ha estat molt difícil però que finalment ho havia aconseguit: «Em sento molt orgullosa d'haver-ho aconseguit». Isabel Pantoja deixava ben clar que vol continuar i arribar a la final de 'Supervivientes' que cada vegada està més a prop.

 

També et pot interessar...