IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El greu insult de Yiya a Rocío Flores que portarà conseqüències

Jorge Javier va haver de tallar a la concursant i advertir que l'organització prendria mesures

Tiya i Rocío Flores discutint a 'Supervivientes'
Rocío Flores i Yiya han protagonitzat una de les primeres baralles de l'edició | Telecinco

La gala de 'Supervivientes' d'aquest dijous no ha estat exempta de tensió, sigui a l'illa d'Hondures o al mateix plató on es comenten les jugades dels concursants. Un dels moments més comentats ha estat la discussió entre Rocío Flores i Yiya, les quals no semblen haver encaixat durant aquestes setmanes de convivència. 

La tensió entre les participants va començar per veure qui aniria a visitar al pirata Morgan i qui es quedaria a l'illa amb la resta. La filla de Rocío Carrasco va demanar que ella no hi anés, argumentant entre altres causes que era asmàtica i no tindria tanta força com els seus companys. 

Un insult que podria costar-li car 

Yiya va començar llavors a discutir amb la néta de 'la més gran', explicant que ella no era qui organitzava el grup ni qui decidia les funcions de cadascun d'ells. «Tu consideres que som uns empestats perquè tu ets superior», li etzibava Yiya a Flores. Però les paraules que li causarien problemes no serien aquestes, ja que l'enfrontament només acabava de començar.

Després de veure les imatges, Jorge Javier va demanar una explicació a ambdues concursants sobre el que acabava d'ocórrer. Yiya va voler justificar-se explicant que, tot i que havia anomenat 'morsa' a Rocío, no ho havia fet referint-se al seu físic. «Li he dit 'morsa' perquè es passa tot el dia flotant i amb les dents fora, per això li he dit», afirmava.

«També li he dit 'ecce homo' i li he dit que té dues cares...», continuava Yiya. Però ja era massa tard i Jorge Javier va haver de tallar el seu discurs: «Jo crec que acabes de traspassar una línia i crec que haurà de ser l'organització qui ho decideixi», anunciava el presentador davant una Yiya que només podia assentir i callar.

Després d'aquesta discussió, Yiya va ser la que menys vots va obtenir del públic i juntament amb Vicky Larraz van posar rumb a l'illa dels expulsats, una innovació que presenta el programa en aquesta nota edició. Allà, Yiya ha reflexionat i ha demanat perdó per les seves paraules: «No m'agradaria que el meu pare escoltés el que jo he dit de la seva filla. Que ho penso, sí, però no és agradable», afirmava la concursant fent un pas enrere. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari