Interrupció inesperada a casa de Belén Esteban mentre cuinava en directe

S'ha viscut un instant realment inesperat

Belén explica detalls del seu comiat de soltera
Belén Esteban ha sorprès a tothom amb el que es va viure aquest dimarts  | TELECINCO

Des que el govern espanyol va establir al nostre país el confinament dels ciutadans a casa seva per la crisi del coronavirus, Belén Esteban ha deixat d'acudir a la seva feina de 'Sálvame'. El motiu: la seva diabetis fa que formi part dels grups de risc. No obstant això, aquest espai no ha volgut prescindir-ne i el que ha optat és per atorgar-li una secció on des de casa ensenya diferents receptes als teleespectadors.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Precisament aquesta situació és la que ha permès que ahir es visqués en directe un moment realment sorprenent. En concret, la col·laboradora, que duia un vestit que homenatjava a la 'Feria de Abril' que s'hauria celebrat aquests dies, va decidir mostrar la manera en què es prepara un sandvitx mixt.

El moment complicat d'aquest plat va arribar quan va intentar preparar un ou ferrat, perquè aquest li va sortir malament i va haver de tornar a preparar un altre. I cuinant aquest segon en directe es trobava quan, de sobte, va ser interrompuda perquè li va sonar l'intèrfon de casa. Sense pensar-s'ho, va baixar el foc, es va agafar la bata de volants i va sortir de la cuina dient: «He de donar un paquet, espereu».

Belén va agafar una caixa que tenia al hall del seu habitatge i va marxar corrents com va poder, perquè tenia sabates de taló, cap a l'entrada del seu habitatge. I tot davant la incredulitat i les rialles del presentador, Jorge Javier Vázquez, que era conscient que estaven vivint un gran moment d'allò més surrealista.

En aquest instant, la 'princesa de poble' va obrir la porta principal, va lliurar la caixa al repartidor, aquest li va donar un altre i ella li va agrair el treball que estava realitzant. És més, li va dir: «Estem en directe a 'Sálvame', saludi». I el professional no va dubtar a fer-ho.

Aquesta va ser la situació més singular de la tarda al programa de Telecinco i la que va arrencar més d'un somriure a col·laboradors i espectadors.


Comentaris

envia el comentari