Ion Aramendi

Ion Aramendi fora de casa per una dura situació que ho ha posat tot en perill

Ion Aramendi ha passat els pitjors dies de la seva vida

Ion Aramendi ha hagut d'estar fora de casa més temps del que hauria desitjat. Els darrers dies, sembla que la vida d'aquest conegut presentador de televisió s'ha complicat més del compte.

Després de posar punt final a la darrera edició de Supervivientes 2022, el periodista ha hagut de bregar amb un nou problema familiar. Aquest dissabte, 30 de juliol, el presentador i la seva dona van anunciar el naixement de la petita Marieta, però les coses no van sortir com s'esperaven.

Després de nou mesos d'espera i de diverses hores de quiròfan, el part es va complicar considerablement, cosa que els ha obligat a estar lluny dels seus dos fills més temps d'allò que s'esperaven.

Ara, totalment recuperada, María Amores i Ion Aramendi han explicat davant de les càmeres d'Europa Press l'infern per on han hagut de passar.

Ion Aramendi estava molt preocupat per la seva dona

Ion Aramendi no ha pogut amagar la preocupació que ha tingut durant tots aquests dies. Després del naixement de Marieta, la seva dona va haver de romandre ingressada més temps de l'esperat.

Imatge de Ion Aramendi.
Ion Aramendi conta què ha passat. | Mediaset

Minuts després de rebre l'alta hospitalària, el matrimoni no va tenir cap problema per concedir una entrevista per a aquesta agència de notícies. Durant aquesta xerrada, tots dos han volgut explicar com han viscut aquests dies complicats.

«Ho hem passat regular, però estem molt bé, que és el més important», ha assegurat la dona d'Ion Aramendi. «Jo m'he recuperat bé i és el que m'importa. Estic una mica cansada i amb mal de panxa encara, però bé. Amb ganes d'arribar a casa i veure els meus altres dos fills. No hem volgut alarmar, però no ha estat el més normal, encara que m'he recuperat molt de pressa», ha matisat a continuació.

Per la seva banda, el presentador ha volgut donar més dades sobre el part seu del tercer fill. Segons ha explicat el presentador de Telecinco, «va ser una cesària que es va complicar…».

«En veritat, el que esperes és que estigui en reanimació una estoneta i, al final, va estar un dia i mig. Jo estava amb la nena i no sabia gaire, ja saps com són les informacions de vegades als hospitals. Vaig estar al quiròfan amb ella i, ràpidament, em van fer fora perquè allò semblava que es complicava i em vaig quedar amb la nena fins a l'endemà», ha assegurat Ion. «El coneix més a ell que a mi», es lamenta la mare de la Marieta entre rialles.

En relació amb la implicació del presentador al part, María Amores ha deixat molt clar que no se n'esperava menys. «Ja en tenim dos i és un superpare, però amb aquest és veritat que ha hagut de donar el do el pit i, a part, sense saber com estava jo, amb la nena, i ho ha fet perfecte».

Ion Aramendi amb la seva filla petita
Ion Aramendi anuncia el naixement de María a través del seu Instagram. | INSTAGRAM: IONARAMENDIURRESTARAZU

Ara, el matrimoni està boig per tornar a casa amb els altres dos fills. Tot i que tots dos tenen moltes ganes de conèixer la seva nova germaneta, la veritat és que a un li fa més il·lusió que a l'altre.

«El més gran, que té nou anys, està més emocionat, però el petit també en té moltes ganes i al·lucinaran quan la vegin».

Ion Aramendi dona la benvinguda a la seva petita

Ion Aramendi no va voler deixar passar l'ocasió per comunicar als seus seguidors de les xarxes socials que la Marieta ja havia arribat al món. A través del seu compte d'Instagram, el periodista va publicar una fotografia per donar-li la benvinguda al nou integrant de la seva família.

«Marieta va néixer ahir, 4 quilos, i és una meravella. María Amores també està bé, però, en ser per cesària i en haver-hi algunes complicacions, encara està en reanimació (i, per això, no us ha pogut contestar als vostres missatges). Estan molt bé totes dues. Una abraçada».

Com era d'esperar, la publicació ràpidament es va omplir de comentaris felicitant els pares. La cantant Lola Índigo, Marta López Álamo o Natalia Ferviu són algunes de les cares conegudes del nostre país que han volgut donar la benvinguda a la petita.