Irene Rosales admet que discuteix molt sovint amb Kiko Rivera

L'última expulsada de 'GH DÚO', Irene Rosales, que s'ha quedat a les portes de la final, admetia durant la seva entrevista amb Jordi González que ella i Kiko Rivera discuteixen «com deu vegades al dia»

Irene Rosales va parlar del seu matrimoni amb Kiko Rivera
Irene Rosales va parlar del seu matrimoni amb Kiko Rivera | TELECINCO

Irene Rosales, una de les concursants preferides de ‘GH DÚO’ s’ha quedat a les portes d’optar al premi guanyador d’aquesta edició, ja que els espectadors van decidir el passat dijous que no continués en el concurs. A una setmana d’acabar-se el ‘reality’, la parella de Kiko Rivera es va haver d’acomiadar d’ell entremig de llàgrimes, tot i que els dos es podran retrobar la setmana vinent, quan se sàpiga el guanyador del concurs.

 

Les seves discussions amb Kiko Rivera

Un cop al plató amb el presentador Jordi González, la pregunta obligada era saber si entre el matrimoni existia molta conflictivitat a casa seva, ja que durant el concurs se’ls havia vist discutint amb regularitat. Sobre aquesta qüestió, Irene va contestar: «Nosaltres som de discutir deu vegades al dia i de reconciliar-nos al cap de tres minuts també».

 

Irene Rosales va ser molt sincera amb Jordi González
Irene Rosales va ser molt sincera amb Jordi González | TELECINCO

 

El presentador també va voler indagar sobre algunes imatges que s’havien vist dins la casa de Guadalix, que mostraven unes discussions contínues entre la parella, la qual cosa feia pensar que podrien estar travessant una crisi matrimonial; sobre això, ella va contestar que per a res del món era així, i que tot es devia a la tensió acumulada pel fet d’estar tant de temps tancats en un mateix lloc. A més a més, Irene també va revelar com fan les paus: «Jo tinc més caràcter, així que sol ser ell qui cedeix més i ve cap a mi».

 

Orgullosa de si mateixa

Jordi González també va voler aprofundir sobre els motius pels quals el públic podria haver decidit expulsar-la a ella: «No ho sé, però em vull quedar amb el fet que han utilitzat una bona estratègia. Ja que som dos i els diners van cap a casa, han anat més per a ell que per a mi. No crec que hagi estat per res dolent».

La concursant també ha admès que se sent orgullosa d'haver participat en el 'reality' i haver-se mostrat tal com és ella, ja que anteriorment se l'havia jutjat injustament per estar amb Kiko Rivera pels diners: «Jo puc dir que he estat amb Kiko durant l'època que menys diners tenia» concloïa la concursant.


Comentaris

envia el comentari