Primer pla d'Irene Rosales, dona de Kiko Rivera

Irene Rosales pren una dràstica decisió que pot dilapidar el seu matrimoni

La dona de Kiko Rivera està disposada a fer front als nocius rumors en contra

Irene Rosales ha tocat fons i ja no pot aguantar els rumors que l'assenyalen com la dolenta de la pel·lícula. A més, sembla que estan vivint una crisi amb Kiko Rivera i els seus veïns ho haurien notat.

La situació entre ells estaria pitjor que mai. De fet, fins i tot haurien recorregut a diversos amics perquè dormin a casa i impedir així que es torni a desfermar la guerra.

Tot i això, hi ha certes coses que no es poden tolerar i Irene Rosales ho té molt clar. Fa poc, des de 'Socialité' informaven que la nora d'Isabel Pantoja havia patit un robatori.

Fotomuntatge de Kiko Rivera i Irene Rosales
Irene Rosales i Kiko Rivera segueixen fent front a rumors de crisi. | La Noticia Digital 

En concret, es tractaria d'una cadena d'or que Kiko hauria venut. «Irene ha arribat a pensar que la cadena l'han robada Kiko i els seus amics per vendre-la», insinuaven.

Unes acusacions molt greus davant de les quals Rosales no ha dubtat a pronunciar-se i advertir de prendre mesures legals.

«És totalment mentida, i que s'acusi així el meu marit», explotava furiosa. «Perdoneu? Ho denunciaré».

Primer pla d'Irene Rosales.
Irene Rosales no en deixarà passar ni una. | GTRES 

«Primer, no he tingut cap cadena d'or a la meva vida ni pretenc tenir-la. Segon, que el meu marit l'ha robada? On voleu arribar?», preguntava dolguda.

«Però, a veure, denunciaré tot mitjà que faci ressò d'aquesta notícia i parli sobre el tema. No ho deixaré així perquè sí», deixava molt clar.

Irene Rosales es planteja prendre mesures legals

Irene Rosales no s'explica d'on ha pogut sortir la notícia, ja que «no s'ha robat res ni he tingut res».

«No sé d'on han tret aix», remarcava força enfadada. A més, també la culpaven de manejar l'economia familiar.

«Sí que és clar, ara soc com una mare», replicava ella entre rialles. Uns rumors que es desencadenaven arran d'una suposada baralla que hauria protagonitzat la parella amb motiu de 50 euros que Irene deixava a Kiko posar gasolina.

«Expliquen que fa uns dies li va donar 50 euros per posar gasolina i l'esbroncada va ser brutal quan va descobrir que l'agulla del dipòsit ni s'havia mogut».

Imatge de Kiko Rivera i la seva dona Irene Rosales
Kiko Rivera i Irene Rosales estan farts de polèmiques. | GTRES

«És ella qui li dona 10 euros perquè pugui anar a esmorzar amb els amics o perquè es prengui un cafè», asseguren aquells que els coneixen.

D'aquesta manera, i farta d'escoltar tantes ximpleries, Rosales té molt clar que «denunciarà tots els mitjans de comunicació que facin ressò i divulguin aquesta informació falsa».

Tot i això, tant Kiko i Irene insisteixen a demostrar que la seva relació segueix en marxa. De fet, la felicitació que la model compartia amb motiu del 38è aniversari al cantant pretenia desmentir qualsevol crisi.

«Feliç aniversari, vida meva. Vuitè aniversari al teu costat i seguim sumant, seguim aprenent junts, lluitant i estimant-nos», manifestava a les xarxes socials.

«Prometo estar sempre al teu costat, ajudar-te i estimar-te. Només demano a la vida que ens doni molta salut, que gaudim de tot i dels nostres fills, perquè ets el millor pare que poden tenir».

Al seu torn, Isa Pantoja es continua plantejant si prendre mesures legals contra el seu germà. «No parlaré amb ell. I menys per la tele», deixava molt clar fa poc. «Ara mateix el millor és que marquem distàncies».

«Necessito més informació. Les conseqüències no són les mateixes pel civil que pel penal. No seria querella», explicava la noia.

«M'he d'informar més, però si la primera vegada m'ho vaig plantejar, em vaig deixar aconsellar i em van dir que no ho fes».