Irene Rosales, emprenyada amb l’actitud de Kiko Rivera a 'GH DÚO'

La concursant està cansada que el seu marit insisteixi diàriament que vol abandonar la Casa de Guadalix de la Sierra

Irene Rosales està cansada de l'actitud del seu marit
Irene Rosales està cansada de l'actitud del seu marit | TELECINCO

No pot passar cap dia dins de 'GH DÚO' sense que esclati alguna polèmica entre els concursants, fent que sigui més dur el pas dels dies, especialment per Irene Rosales. La dona de Kiko Rivera no està gens convençuda de la veracitat de l’amistat que aquest té amb Antonio Tejado, i a més li retreu que repeteixi dia si dia també les ganes que té d’abandonar el reality.

El que ha succeït és que Irene no ha pogut més i li ha arremès contra el seu marit dient-li que està farta de la seva actitud negativa, ja que insisteix en el fet que vol marxar el concurs. Tan pesada se li ha fet la situació que finalment ha esclatat d’ira.

A Irene Rosales se li acaba la paciència

Els mesos que porten els concursants convivint dins la Casa de Guadalix els hi està passant factura, sobretot al fill d’Isabel Pantoja. Sembla que la pressió per estar en continua exposició a l’audiència i la cohabitació l’hagin superat, i no ha dubtat a confessar davant de la seva dona i d’Alejandro Abalá que «vull arribar fins al més lluny, però també vull baixar d’aquí».

Una declaració que ha esgotat la paciència d’Irene Rosales, la qual estava visiblement molesta amb les paraules del seu marit. La concursant no ha tingut cap impediment en aixecar-se i marxar, abans però engegant a Kiko: «Prefereixo l’atabalament d’ara que el de fa sis mesos... Les quatre vegades que m’he assegut avui al teu costat, estaves dient el mateix. Això l’únic que fa és que em transmetis l’atabalament a mi».

Immediatament després d’abandonar el jardí on estava amb Kiko Rivera, Irene s’ha dirigit a l’habitació on estava Carolina Sobe, un del seu suport més important durant la convivència dins el reality, i li ha exposat que «Estem aquí els dos pel mateix» i que «això ens afecta a tots, el que passa és que uns ho expressen d’una manera i altres d’una altra».

Kiko i Irene intenten entendre’s

Kiko Rivera i Irene Rosales parlant de la seva situació
Kiko Rivera i Irene Rosales parlant de la seva situació | TELECINCO

 

 Minuts després de la discussió, el DJ s’ha volgut apropar a la seva dona per parlar a soles amb ella. Així doncs, li ha manifestat a Irene que un dels fets que més l’atabalen és que «em consum que hi hagi gent aquí que pensi que tenen avantatge, perquè no és així».

Tot seguit, Irene Rosales li ha respost: «No vull que entris en bucle. Intenta evitar aquests temes de conversació. Evita’ls. Tu saps la sort que tenim tu i jo d’estar aquí els dos?». I ha continuat: «Tu estàs malament i després vas i t’ajuntes amb l’altre que també està amb el 'naji' i al final et contagies. Us esteu contagiant els dos i després ens ho contagieu a tots. Total, que som una ànima en pena».

Davant d’aquestes declaracions, Kiko ha donat la seva opinió: «I tu entens que jo tingui dies dolents i a la persona a qui li puc explicar és a tu?». Rosales s’ha afanyat a respondre: «És clar que sí, però m’agafes a mi, m’ho expliques i ens desfoguem els dos». Sembla que finalment han pogut apropar les seves postures i s’han esforçat a entendre’s l’un a l’altre, i han fet les paus amb una abraçada molt tendra.


Comentaris

envia el comentari