YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Irene Rosales se n'afarta i truca per sorpesa a 'Sálvame': increpa a Anabel Pantoja

La col·laboradora de 'Viva la vida' li ha volgut demanar a la cosina del seu marit que digui la veritat

Irene Rosales, col·laboradora de 'Viva la vida'
Irene Rosales se n'afarta i truca per sorpesa a 'Sálvame': increpa a Anabel Pantoja | Telecinco

Anabel Pantoja va començar sent la portaveu de la família Pantoja a tota la guerra que va esclatar quan el seu cosí, Kiko Rivera, va decidir seure fins en quatre ocasions al plató de 'Sábado deluxe' per exposar públicament la seva mare, Isabel Pantoja, i destapar tots els draps bruts vinculats a l'herència de Paquirri i al tracte que ha tingut aquesta durant tota la seva vida amb les diferents persones que ha tingut al costat, passant fins i tot a comentar com es tractaven a les fans a Cantora. Unes fans que a canvi d'estar al costat de la cantant, estaven disposades a netejar, pintar parets i fins i tot, condicionar la piscina de la cantant quan arribava el bon temps.

No obstant això, el paper d'Anabel s'ha anat transformant amb el pas del temps, i ara aquesta neutralitat que ha volgut mostrar des del primer moment se li ha girat en contra. Primer van ser els seus companys acusant-la de ser una tèbia i de no mullar-se amb la polèmica familiar, una manca de posicionament que li ha estat a punt de valer el seu acomiadament de 'Sálvame' en diverses ocasions.

El mateix Kiko Rivera ja va dir que li tenia molt afecte a la seva cosina Anabel, però que no entenia que no es posicionés en moments molt concrets. Aquest, fins i tot, va arribar a admetre que en moltes coses, la seva cosina s'assembla molt a la seva tia i que té actituds que la fan semblar molt més a la cantant, passant per sobre d'Isa Pantoja i que a diferència de la seva cosina, tindria una manera de relacionar-se molt més racional i discreta.

Aquest toc d'atenció no va servir perquè Anabel comencés a prendre partit, i segueix mostrant un perfil baix i molt poc atractiu televisivament, evitant mullar-se i explicar el que realment estava passant a Cantora. En definitiva, el que es coneix com portar-li calentet. Cobrar sense doblegar l'esquena o sense donar el que s'espera de tu, un extrem que es confirma amb els directors de 'Sálvame', admetent que han estat a punt de prescindir de la jove en diverses ocasions, en considerar que no aportaria al programa tot el que podria.

El que no esperava Anabel és que la dona del seu cosí, Irene Rosales, entrés per telèfon a 'Sálvame' i ni molt menys per cantar-li a ella les quaranta. I és que la mateixa col·laboradora ha dit diverses vegades que té una excel·lent relació amb la dona del seu cosí i amb la qual parla pràcticament cada dia per interessar-se pels fills de tots dos.

Irene ha entrat una miqueta alterada per telèfon i ha volgut recordar que Isabel Pantoja no ha estat a prop del seu fill Kiko quan aquest estava molt malalt de les seves addiccions. Això ha vingut per què Anabel ha intentat justificar a la seva tia, una cosa que ha enfurismat molt Rosales i que ha estat de les úniques persones que ha estat a la banda del cantant quan ho ha necessitat.

La gran por d'Anabel Pantoja

La col·laboradora de 'Viva la vida' li ha demanat a Anabel que sigui més justa i que digui la veritat. Que això no l'allunya de la seva tia, ja que la 'tonadillera' sap perfectament com actuar en aquest moment. De nou, se li demana a Anabel que sigui clara i que de tant en tant doni més suport al seu cosí i menys a la seva tia. Sobretot quan el que s'amaga és una realitat i no hi ha mitges veritats.

Belén Esteban, i volent donar suport a la seva amiga, ha intentat defensar-la dient que té molt poca família i que això li provoca una ansietat en pensar que això li pot fer perdre el seu nucli més proper. Després de la trucada, Anabel ha enviat un missatge a Irene Rosales i aquesta no li ha respost. D'altra banda, Belén ha confirmat que Anabel segueix en contacte permanent amb Isabel Pantoja i que parlen freqüentment per telèfon.


Comentaris

envia el comentari