Muntatge de Kiko Rivera amb Chabelita

Irene Rosales, impactada amb les barbaritats que Kiko Rivera li feia a la seva germana

Isa Pantoja està destrossada després de les últimes declaracions que ha fet Kiko en contra d'ella

Isa Pantoja està completament destrossada després dels recents atacs rebuts de part del seu germà.

«No tenia ànim, està molt destrossada. Tenia un examen i pràctiques i no els ha fet», informaven des de El Programa de Ana Rosa.

A la seva demolidora entrevista a la revista Lecturas , el Dj revelava detalls molt privats. «Li vaig pegar una vegada, quan es va voler tallar les venes. Amb la meva mare també he viscut coses així».

«Em deia: 'No aguanto més. Posaré fi a la meva vida'», revelava Kiko Rivera . «No la considero la meva germana. Tant me fa el que li passi. No vull saber res de tu!», apuntava directament.

«La meva germana només m'ha trucat quan ha tingut algun problema», l'acusava.

Isa Pantoja a casa seva
Isa Pantoja apareix al plató de 'El programa de AR' després de les dures paraules del seu germà, Kiko Rivera | Mediaset

A causa d'aquestes fortes declaracions, la resposta d'Isa no s'ha fet esperar. La jove, visiblement afectada, assegura no entendre aquesta brutal arremesa de part del Dj.

«En cap moment se'n va penedir i molt menys em va trucar», sostenia. «M'hauria valgut que em truqués ahir, però després...»

«No s'ha adonat que ho ha fet malament, només quan li tanquen les portes de Secret Story i s'adona del que ha fet, no sé fins a quin punt serien sinceres les disculpes», remarcava.

«No sé per què ho explica, hi ha entrevistes que diu i jo li responc perquè em fan mal, li puc rebatre...», assegurava la noia.

Kiko Rivera al plató de 'Sábado Deluxe'
Kiko Rivera ha tornat a atacar la seva família | Telecinco

«Però dir aquesta barbaritat, ho diu per fer-me mal, no em creia que aquestes fossin paraules d'ell i explicant-les com si res i amb tant d'odi».

Isa té clar que en aquesta ocasió Kiko ha superat tots els límits. «Sempre ho he vist amb ràbia parlant de mi, però mai amb odi».

«A més de no estimar-me i creure's superior a mi, però aquest odi tan terrible i això d'ahir al matí que seguia amb la seva idea quan va tornar a dir que no se'n penedia...», al·legava.

A la filla d'Isabel Pantoja li preocupa molt la manera com tota aquesta situació pugui afectar Albertito.

«El meu fill és petit i no se n'assabenta d'aquestes coses, però he d'estar bé i que no m'afecti, però és el meu germà...», lamentava.

Els duríssims càstigs que Kiko sotmetia a la seva germana

A més, confirmava que l'única que s'hi havia preocupat era la seva cosina Anabel. «M'ha escrit un missatge la meva cosina Anabel, però amb tot això no he pogut parlar amb ella, és l'únic missatge».

«La meva mare se n'assabentarà, no li agradarà i a sobre parla d'episodis on es veu una vegada més que no ens estima, no hi podem fer res contra això, és dur, però és el meu germà».

Fotomuntatge d'Isa Pantoja i Kiko Rivera
Isa P ha parlat clarament sobre el seu germà | La Noticia Digital

Chabelita sosté a més que mai no va imaginar que «Kiko anés a explicar aquestes coses ni tan sols per humiliar-me, sinó per fer-me mal. No m'importa que em demani perdó, no em val», sentenciava.

«És increïble com la gent pot empatitzar més amb mi que la meva família», reconeixia dolguda.

D'altra banda, Antonio Rossi ha tret a llum les barbaritats a què Kiko va sotmetre la seva germana sent encara una nena.

«Hi ha una cosa que ell vol desmentir i us dic que és absolutament cert que és que va regar la seva germana amb una mànega quan va saber que va tenir relacions sexuals», assegurava el col·laborador.

«Se la va emportar a un centre de salut amb la seva parella perquè se li fes una exploració per veure si havia perdut la virginitat o no», afegia.

«Tant el metge com la infermera li van dir que no ho podien fer perquè havia fet 16 anys i havia mantingut relacions consentides. Ell va muntar un escàndol al centre de salut».