Irene Rosales parla a Telecinco de la seva mala relació amb Chabelita

La dona de Kiko Rivera serà l'encarregada de defensar Anabel Pantoja durant la seva estada a 'GH Vip 7'

Irene Rosales al plató de 'GH Vip'
Irene Rosales va acudir a defensar la seva cunyada al plató de 'GH Vip' | Telecinco

Anabel Pantoja, sense parlar, ho ha dit tot. La neboda preferida d'Isabel Pantoja va entrar aquest dimecres a la casa de 'GH Vip 7' i amb la seva entrada va deixar moltes coses clares sobre la situació que viu la seva família.

Des de la participació de la Pantoja a 'Supervivientes', es va fer públic que Chabelita i Kiko Rivera no passen pel seu millor moment com a germans. De fet, els dos han manifestat tenir una mala relació que va començar per un comentari de Chabelita sobre la dona del seu germà, Irene Rosales.

Irene defensarà a Anabel al plató de Telecinco

I precisament Irene ha estat l'escollida per Anabel per a ser la seva defensora als platós mentre duri dins el concurs de Telecinco. Cal recordar que Chabelita, durant les seves diferents participacions en concursos, sempre ha cedit la seva confiança a la seva cosina perquè la defensés. No ha passat ara a l'inrevés, quan Anabel ha deixat plantada a Chabelita i li ha cedit el paper de representant a la dona del seu cosí. 

Aprofitant doncs la visita d'Irene al plató de 'GH Vip 7', Jorge Javier Vázquez no va poder deixar passar l'oportunitat de preguntar-li sobre la nova carrera musical que acaba d'iniciar la seva cunyada. Està previst que la presentació del single de la filla petita de la Pantoja tingui lloc en els pròxims dies, això no obstant, Irene va assegurar que, com ara no tenen una bona relació, el més segur és que no hi vagi.

«Ara mateix no estem bé. Per això crec que no aniré», va sentenciar. Aquestes dures i clares paraules d'Irene no donen peu a la confusió i deixen clar que, de moment, la reconciliació entre els Pantoja està més lluny que pròxima.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari