Irene Rosales, molt preocupada pel que més estima: «Tinc molta por»

La colaboradora de 'Viva la vida' ha confessat que pateix pànic amb la nova normalitat

Irene Rosales, col·laboradora de 'Viva la vida'
Irene Rosales, col·laboradora de 'Viva la vida' | Telecinco

La tornada a l'escola s'apropa i el país sencer segueix sense saber exactament com serà el protocol. És per això que molts pares i mares estan espantats perquè ara mateix tot són suposicions. Vivim en una constant incertesa.

La manca d'informació, preparació, respostes, té a les famílies espanyoles molt preocupades, i així ho ha confessat la mateixa Irene Rosales, col·laboradora de 'Viva la vida' i mare de dues nenes. La dona de Kiko Rivera ha mostrat la seva cara més humana en parlar de la situació de les seves dues filles, Anna i Carlota que, com qualsevol mare, examina amb preocupació per la crisi sanitària generada pel coronavirus.

 

Irene pateix molta por per la tornada a l'escola de les seves dues filles

Rosales s'ha mostrat molt sincera: «Sento moltíssima por. Sóc mare de dues nenes petites, una en etapa de guarderia i una altra en etapa infantil. Van a diferents col·legis i són d'edats diferents. Tinc por, no sé res, ni tan sols quin tipus de protecció».

D'altra banda, la col·laboradora ha explicat: «Encara que entenc que han d'anar a l'escola i seguir avançant en la seva vida i recuperar la normalitat, no puc evitar estar preocupada. Les meves filles són petites i tenen febre per tot, per una dent o pel que sigui. Jo, en especial, estic a casa meva, però moltes altres famílies no».

La nora d'Isabel Pantoja també ha assegurat estar preocupada per les proves per les quañs han de passar les seves filles, i ha assenyalat: «A la meva filla gran estic obligada inclús a portar-la a l'escola. Que els nens hagin de passar una PCR o una prova així. Fa dues setmanes que ens la vam fer perquè vam agafar un refredat sense més i a la meva filla li va agafar un pànic absolut».

Irene Rosales també va lamentar el que per ella és la poca responsabilitat que tenen alguns pares: «Jo encara no he anat amb les filles al parc i si vaig a una terrassa sé a on i com». A través de les xarxes socials, moltes famílies han mostrat el seu suport incondicional a aquestes reflexions que s'han fet virals i han deixat clar que coincideixen en cadascuna de les seves declaracions.

 


Comentaris

envia el comentari