‘GH DÚO’: Irene Rosales se salva de l’expulsió

L'audiència salva la parella de Kiko Rivera i deixa com a nominats Kiko, Yurena i Antonio Tejado, un dels quals serà el segon expulsat del programa aquest dijous

Antonio Tejado, Yurena i Kiko Rivera són els nominats de la setmana | Telecinco

Sembla que les aigües estan més calmades a la casa de ‘GH DÚO’ després que Irene Rosales, la dona de Kiko Rivera, fos salvada de l’expulsió per l’audiència. D’aquí poc més de 24 hores es coneixerà el segon expulsat del ‘reality’ de Telecinco: Yurena, Kiko Rivera i Antonio Tejado són els tres candidats.

  • Notícia relacionada: Irene Rosales vol abandonar 'GH DÚO' perquè necessita veure els seus fills

Segons informa ‘La Coctelera’, Kiko Rivera no va poder amagar l’alegria que va sentir en pronunciar-se el nom de la seva dona com la salvada de la setmana. «Nosaltres som un i, almenys, un de nosaltres està aquí», va comentar el DJ. Qui no porta massa bé la nominació és Yurena: «Estic molt nerviosa, però jo tenia molt clar que tenia la intuïció que no em salvaria avui, i de moment s’ha complert. Ningú que pugui estar nominat pot estar bé», va confessar.

Els percentatges, igual que la setmana passada, van sorprendre per estar molt diferenciats uns dels altres. Si els números no canvien, ja hi hauria un clar expulsat: 60,5%, 30,2% i 9,3%. La majoria dels concursants, sorpresos pels resultats, creuen que el percentatge més alt correspon a Antonio Tejado, i que per tant es convertiria en el segon expulsat del programa aquest dijous.

Candela nega l’al·legat a la seva parella

Antonio Tejado y Candela, dentro de la casa
La parella d'Antonio Tejado i Candela dins de la casa | Telecinco

 

Un cop coneguda la persona salvada per l’audiència, Irene Rosales, era el moment dels al·legats. Aquest cop per parelles, Juan Miguel el de Yurena, Irene el de Kiko i Candela el d’Antonio Tejado, un al·legat que va decidir no fer a l’últim moment. «No vull fer-ho Jorge Javier, perquè no m’ho crec», va admetre Candela. Jorge Javier Vázquez li va preguntar a la concursant si de veritat volia que la seva parella abandonés el concurs, qüestió que Candela va respondre així: «Un 60% sí, i un 40% no».

La relació de la parella cau en picat, i l’enfrontament de la passada nit era qüestió de temps. Uns moments durs per Antonio Tejado, desconsolat, que va expressar la possibilitat d’abandonar el ‘reality’: «Aquests moments no compensen, ni visc l’experiència ni em diverteixo, estic tirant terra sobre el meu propi teulat. Jo no porto cap estratègia, tinc la meva feina fora i duraré el que duri».

Maria Jesús Ruiz i Julio Ruz van estrenar les seves línies de la vida | Telecinco

Picabaralles entre María José i Julio Ruz

Els que també van tenir una mala nit van ser la parella de María Jesús Ruiz i Julio Ruz. L’empresari i la seva parella de concurs van estrenar les seves línies de la vida. La de María Jesús era una línia plena d’alts i baixos, amb relacions sentimentals sense gaire alegria. «Jo amb Jose María Gil Silgado vaig ser molt feliç, i he de reconèixer que mentre la cosa estava bé vaig pensar que moriria amb ell», va explicar en directe i davant del seu company de concurs.

El concursant no va tardar a defensar-se dels comentaris de l’andalusa: «Ets una mentidera compulsiva per defensar el de fora. Per això t’ha condemnat no? Per ser tan bo amb tu». Jorge Javier va posar a l’exmiss Espanya entre l’espasa i la paret preguntant-li si «¿vas ser més feliç amb Gil Silgado que amb Julio Ruz?».

  • També pots llegir: María Jesús de 'GH DÚO' assegura que Julio Ruz li va fer un «amarratge»

Ningú va dir que fos fàcil

Sofia Suescun i Albalá, cada cop més aprop | Telecinco

 

‘GH DÚO’ va de parelles, i no sempre són senzilles. La relació de Sofia Suescun i Alejandro Albalá n’és un clar exemple, ja que quan semblava que era moment de reconciliació, els enfrontaments i confusions van tornar a florir entre ambdós. Falses il·lusions, retrets, promeses a la nit i desmentides durant el dia: «T’estimo, ets l’home de la meva vida, vull tenir un fill teu», va dir Suescun a Albalá durant la nit.

L’endemà, Sofia demanava a Albalá que no digués res de les promeses i confessions que li havia fet per la nit, fet que va molestar-lo: «Com em pots dir tot això i després deixar-ho en secret? Per què?», li va recriminar en el confessionari.

  • Article relacionat: Així és Sofía Suescun, reina dels 'realities' de Telecinco

Comentaris

envia el comentari