Irene Rosales torna a 'GH DÚO' després de patir «un avortament natural»

Maria Jesús, Raquel, Ylenia i Candela són les quatre nominades d'aquesta setmana

GH Dúo
Percentatges oficials | Telecinco

Irene Rosales, parella de Kiko Rivera, va tornar diumenge a 'GH DÚO'. Segons avança 'La Coctelera', la primera persona que va trobar en el moment d'entrar a la casa va ser el seu marit, amb el qual va estar uns minuts parlant a soles. Després, va anar al menjador per trobar-se de nou amb els seus companys.

Tots els concursants van mostrar la seva alegria pel retorn de Rosales. Fins i tot Sofia Suescun es va oblidar dels moments de tensió que havien viscut i la va rebre amb els braços oberts. «He estat aïllada i amb molta ansietat perquè no podia anar enlloc», va explicar Rosales als seus companys.

Sinceritat amb els companys i l'audiència

Pel que fa al motiu de la seva desaparició de la casa, Rivera va animar la seva dona a explicar la veritat. D'aquesta manera, Rosales va decidir obrir-se als seus companys i a l'audiència de Telecinco i va confessar que va patir un avortament natural.

  • També et pot interessar: Yurena abandona la casa de ‘GH DÚO’

«La nit del dimecres vaig sentir un dolor molt fort a l'abdomen i el ronyó esquerre. Vaig tenir una hemorràgia i amb les proves van veure que havia tingut un avortament de manera natural, un avortament de dues setmanes», va concretar. Després de donar el seu suport a la concursant, el programa va continuar amb altres moments importants com la descoberta dels percentatges oficials de les nominades: 53%, 29%, 9% i 7%.

GH Dúo
Maria Jesús, Ylenia, Raquel i Candela, les nominades d'aquesta setmana | Telecinco

 

Tot i que encara no se sap a quina concursant pertany cada xifra, el que està clar és que l'expulsió d'aquest dijous es decidirà entre Maria Jesús, Raquel, Ylenia i Candela.

Preguntes de l'audiència

Una de les parts més esperades del programa de diumenge va arribar amb la secció 'Entre tweet y yo', on els seguidors van fer preguntes als concursants. La primera va ser per a Ylenia, a la qual li van traslladar aquesta qüestió: «Què preferiries, que tornés Fede o que entrés Labrador?». Ella no va dubtar massa i va contestar rotundament que Fede.

D'altra banda, l'audiència va consultar a Maria Jesús si estava tornant a sentir coses per Julio i la miss va respondre així: «Tinc molt clar que la meva relació amb ell sentimentalment no arribarà a més, però dins de la casa estic millor així».

Moment de tensió

Finalment, va arribar el moment de conèixer el posicionament dels concursants respecte a les persones nominades. En aquesta ocasió, una de les accions més polèmiques va ser el posicionament darrere d'Ylenia per part de Kiko Rivera i Irene Rosales. «Per ser coherent amb la meva nominació, encara que em porto molt bé amb ella, em poso aquí», va justificar Rosales.

GH Dúo
Els concursants en el moment del debat | Telecinco

 

D'altra banda, Juan Miguel, Yoli i Sofia van deixar clar que volien que abandonés la casa Raquel Lozano mentre que Antonio Tejado es va quedar sol darrere de Maria Jesús. Per últim, Fortu, Julio Ruiz, Alejandro Albalá i Carolina Sobe van decidir posicionar-se darrere de Candela. Tot i que aquestes són les preferències dels concursants, serà el públic qui decidirà qui serà la pròxima expulsada de 'GH DÚO' durant la gala de dijous.

  • Notícia relacionada: Toc d'atenció de Jorge Javier Vázquez al concursant de 'GH DÚO' Antonio Tejado

Comentaris

envia el comentari