Alejandro Albalá tumbado en 'GH Dúo'

Isa Pantoja va tenir un paper clau en la ruptura entre Albalá i Suescun

Així ho va explicar Alejandro a Carolina Sobe a 'GH Dúo'

Ja fa molts dies que els concursants de 'GH Dúo' estan tancats a la casa. Això ocasiona que l’avorriment i la confiança entre ells vagi creixent a parts iguals. En aquest context, no és estrany que alguns participants comencin a parlar de situacions o experiències personals que fins al moment no sabia ningú. Aquest ha estat el cas d'Alejandro Albalá, que va tenir un moment de confessions amb Carolina Sobe mentre estaven estirats al sofà.

La situació es va originar quan Carolina li va preguntar com portava el fet de compartir espai amb la seva exparella, Sofía Suescun. En aquest sentit, Alejandro va afirmar que no era una situació fàcil i que, a vegades, li resultava bastant difícil. A més, el càntabre va aprofitar l'ocasió per parlar amb la seva companya sobre la relació que tenien quan estaven junts. «Gairebé mai discutíem i, si ho fèiem, era per coses normals, per ximpleries».

Enfrontaments per l’ús del mòbil

Com a exemple, va dir que una de les qüestions que a vegades li retreia ell era que sempre estava amb el mòbil i que no li feia cas. En aquest moment, Sobe va mirar amb sorpresa al concursant i li va dir aquestes paraules. «El meu trànsit intestinal és més interessant que la vostra vida de parella».

Bromes a part, Alejandro va continuar parlant de Sofia. En concret, li va confessar que havia sigut la mare d'ella, Maite Galdeano, la que l'havia trucat per dir-li que Suescun el deixava seguint les ordres de la seva filla. Segons Albalá, les paraules de Galdeano van ser les següents: «Escolta Alejandrito que m'ha dit la Sofi que te’n vagis, que no et vol veure».

El motiu de la ruptura

Carolina Sobe y Alejandro Albalá en 'GH Dúo'
Albalá es va confessar amb Carolina | Telecinco  

La mare de Sofía també li va explicar que el motiu d'aquesta decisió era que ell havia estat en una discoteca a la primera planta mentre que a la segona planta hi havia Isa Pantoja. Aquest fet no li va agradar gens a Suescun i va manifestar a Alejandro que estava segura que ell havia fet alguna cosa i que havia anat a la discoteca perquè sabia que Isa també hi anava.

Finalment, Carolina i Alejandro van parlar sobre l’aversió que sentia la mare de Sofía per Alejandro, un fet que va facilitar en part la seva ruptura. En aquest sentit, Sobe es va sincerar amb el seu company i va opinar que potser si a Maite no li agradava com a gendre era perquè no tenia feina.