Primer pla d'Isa Pantoja

Isa Pantoja tremola per Supervivientes: entrarà qui més l'ha fet patir a la vida

Isa Pantoja, commocionada després d'assabentar-se de la bomba que prepara el reality

Isa Pantoja s'ha quedat sense paraules en saber que un dels seus familiars més propers es pot embarcar en una aventura televisiva que li faria molt de mal.

El càsting de Supervivientes es troba en ple procés de selecció dels participants del reality per excel·lència de Telecinco. Un salvavides per a la cadena de Paolo Vasile, que haurà de fer un gran esforç per formar un elenc que agradi la seva audiència.

Isa Pantoja al plató de 'Secret Story'
Isa Pantoja no s'esperava la notícia que ha revelat 'Lectures' sobre el seu oncle. | Telecinco
 

Com sol passar les setmanes prèvies a l'inici del reality, surten possibles noms dels aventurers que aniran a Hondures per embarcar-se en l'experiència de les seves vides. Entre les opcions que han vist la llum les últimes hores hi ha Marta Riesco, Manuel Bedmar, Fidel Albiac, Alejandra Rubio o Carmen Borrego.

Isa Pantoja no dona crèdit al possible fitxatge de 'Supervivientes'

Aquest dimecres hem conegut un d'aquells noms que sonen més fort des de fa temps per convertir-se en un dels concursants de Supervivientes. Parlem de l'home que més tem Isa Pantoja, i no és cap altre que el seu oncle Agustín. Recordem que fa temps es va dir que l'Agustí insultava la seva neboda quan era petita mentre tots dos vivien a Cantora.

Primer pla d'Isa Pantoja amb posat seriós
Isa Pantoja tem que el seu oncle expliqui alguns episodis del seu passat que encara li fan mal. | Europa Press
 

El germà de la cantant hauria estat temptat per la cadena de Fuencarral per participar en aquesta nova edició, que començarà molt aviat.

Així ho ha publicat Lecturas a la seva pàgina web, en exclusiva, fa unes hores.

El fitxatge d'Agustín Pantoja seguiria les petjades de la seva germana, el concurs de la qual va ser una autèntica bomba. El cas és que l'oncle d'Isa Pantoja necessita els diners. I la direcció de Telecinco li hauria posat damunt la taula una xifra més que considerable perquè acceptés el repte de viatjar a Hondures.

Agustín Pantoja, molt a prop d'entrar al reality de Telecinco

I és que Agustín sap que els mitjans busquen des de fa temps una entrevista exclusiva on reveli els secrets més ben guardats del clan Pantoja.

No oblidem que el representant de la cantant ha viscut tota una vida al costat de la seva germana. I pot aconseguit que tot esclati si confessa les intimitats de la família.

Imatge d'Agustín Pantoja.
Agustín Pantoja, molt a prop d'entrar a 'Supervivientes'. | Europa Press
 

L'oncle d'Isa Pantoja no fa declaracions als mitjans des de fa anys i si finalment Mediaset ho aconsegueix, aquest seria el fitxatge estrella de la següent edició del reality.

Si es fes efectiu el seu fitxatge, aquest trencaria un silenci sepulcral i seria una altra vegada una persona pública, després que un jutge sentenciés el 2016 que Agustín no tenia interès públic.

Isa Pantoja, expectant davant el fitxatge estrella de 'Supervivientes'

Sens dubte, l'entrada d'Agustín seria un gran al·licient perquè la cadena de Fuencarral intenti salvar les audiències. Aquesta seria l'atracció més gran d'aquesta edició que encara no té data d'estrena.

El que no sabem és si Isabel Pantoja estaria d'acord que el seu germà s'exposi així en un concurs que pot fer treure el pitjor de la seva família.

Agustín Pantoja amb les cendres de la seva mare.
Agustín Pantoja podria trencar el seu silenci entrant a un reality. | GTRES
 

A més, la seva marxa al Carib suposaria deixar sola la cantant, que viu un dels moments més difícils de la seva vida. Entre la mort de la seva mare i el conflicte familiar que manté amb el seu fill, Isabel encara no s'ha pogut recuperar.

Agustín Pantoja seria el cinquè personatge del clan a viure aquesta experiència caribenya si acaba donant el «sí» a l'oferta del reality. El 2019 ja va participar la seva germana, i anys abans, el 2011, 2014 i 2015, havien fet el mateix Kiko Rivera, Anabel i Isa Pantoja, respectivament.