Isa Pantoja muy seria en el jardín de La Casa Fuerte

Pànic de matinada per una trucada d'Isa Pantoja: «em mataran»

Isa Pantoja va alertar un familiar de la situació tan complicada que vivia

Últimament, Isa Pantoja és una de les protagonistes principals de la premsa rosa. D'entrada, perquè el seu germà, Kiko Rivera, l'ha atacat durament en l'exclusiva d'una revista. Després, ella ha carregat en contra seva a 'Sábado Deluxe'.

Ara torna a ser notícia perquè algú ha sortit en defensa del cantant i la deixa en evidència. Per això, entre altres coses, ha explicat que la jove va espantar el seu germà trucant-li de matinada i dient-li que la matarien.

Isa Pantoja, en dubte

Aquest cap de setmana, Isa va anar al 'Deluxe' per defensar-se de manera contundent dels atacs de Kiko. Havia estat acusada d'aprofitar-se de la família per viure i de no tenir ofici ni benefici.

Davant d'aquestes afirmacions, la jove va dir que n'estava farta, dels comentaris del seu germà. «Per quedar ell com un rei em deixa a mi com una merda, cosa que no soc. Em planto i no permetré que digui això».

«Estic farta que doni la culpa a tothom. La culpa la tens tu perquè se te'n va la pinça».

Així mateix, es va queixar del favoritisme de la seva mare i, fins i tot, va posar en dubte l'estat del cantant respecte a les addiccions. En aquest sentit, va manifestar: «Estic preocupada per la seva salut (…); si no va a un centre de rehabilitació és perquè no vol. Una persona que està així no es curarà sola».

Uns comentaris que no han agradat a Rivera ni a les persones que l'aprecien. Entre elles, Kiko Hernández.

El col·laborador de 'Sálvame' ha donat la cara per ell i ha qüestionat el paper de noia innocent d'Isa. Així, no ha dubtat a manifestar que no havia dit tota la veritat. És més, ha afirmat que el seu germà es preocupa molt per ella, al contrari del que va exposar al 'Deluxe'.

Després de parlar amb el cantant, va confirmar que està net de tot. «Les informacions que surten el perjudiquen perquè té una família i uns fills que s'assabenten de tot».

Muntatge amb les cares de Kiko Rivera i Isa Pantoja
Kiko Rivera està molt molest amb els comentaris d'Isa Pantoja | La Notícia Digital
 

En aquest punt, directament va optar per carregar contra Isa: «Explica el que li dona la gana i quan li dona la gana. I no explica tot el que hauria de dir. Per exemple, trucades a hores intempestives a aquest senyor que no es preocupa per tu i que dius que no t'estima i no t'abraça».

«Trucandes a les dues, tres, quatre o cinc del matí, dient: «Germà, tinc un problema molt gros. Vine corrent a casa que em mataran, vine corrent». I Kiko Rivera surt de casa corrent cap a casa de la seva germana, deixant els nens amb Irene».

A això hi ha afegit: «El problema gros era que estava discutint amb Asraf. Discussió per veure qui dels dos sortia aquella nit a fer una copa. Va fer sortir River del llit, deixant Irene i les filles, per això».

Isa Pantoja i Asraf Beno al jardí de La Casa Forta
Isa Pantoja trucava el seu germà després de serioses discussions amb Asraf | TELECINC
 
Els atacs a la filla d'Isabel Pantoja no es van acabar aquí. «Després que no digui que no es preocupa. Ho explicarem tot i que el teu germà està pendent de tu les 24 hores dels set dies de la setmana».

«Perquè quan has tingut un problema greu, hi ha estat».

Isa Pantoja, al punt de mira després de les declaracions a 'Sálvame'

Però aquí no ho ha quedat tot, ja que també l'ha deixat en dubte pel seu comportament amb la família. Ha comentat: «Ella no truca per preguntar pels seus nebots, Irene o Kiko. Només truca quan té un problema amb el xicot».

Fins i tot, li ha fet una advertència sobre els comentaris respecte a les addiccions del cantant. Després de parlar amb persones de l'entorn, ha manifestat: «Que no es fiqui on no la demanen».

 

«Que no ataqui amb una cosa tan delicada. Que no ataqui amb el tema de les addiccions perquè el seu germà la podria callar en zero coma un. I qui tingui orelles que hi senti».