URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Isabel Pantoja abandona forçada ‘Supervivientes 2019’

La cantant s'ha mostrat dessolada per haver de tornar a Espanya per problemes de salut
Isabel Pantoja ha de tornar a Espanya per problemes de salut | Telecinco

 

Isabel Pantoja ha d’abandonar ‘Supervivientes 2019’. La cantant torna a Espanya per problemes de salut, després dels resultats del seu últim comunicat mèdic en què  es recomana que torni, tal com ha anunciat Jordi González en l’últim programa ‘Supervivientes 2019: Conexión Honduras’.

 

Isabel Pantoja, obligada a abandonar ‘Supervivientes 2019’

En la gala del passat dijous ja es va anunciar que Isabel Pantoja havia estat apartada dels seus companys per motius de salut i que li realitzarien proves mèdiques per determinar el seu estat, ja que les últimes anàlisis de sang havien mostrat uns nivells especialment alts pels quals va haver de ser evacuada. «No m’agradaria anar-me’n així, em faria molta pena», va confessar en el seu moment.

 

«Durant tota la teva estada has estat sotmesa a unes directrius per garantir la teva salut. Lamentablement, la necessitat d’un control estricte de l’alimentació i el nou tractament fan incompatible la teva  continuïtat en el concurs. Sento dir-te que has d’abandonar el concurs per ser tractada a Espanya», ha explicat el presentador.

 

Isabel Pantoja ha pogut parlar amb la seva filla després de conèixer els resultats mèdics que l’obliguen a abandonar el concurs | Telecinco

 

En escoltar aquestes paraules, Isabel Pantoja es va quedar totalment dessolada. Ella mateixa havia assegurat que se sentia amb forces per tornar al concurs i quedar-s’hi fins al final: «M’encantaria fer-ho. Bé sap Déu que no vull defraudar la meva família ni a ningú, però no depèn només de mi. Crec que el malestar que sento està remetent, però no ho sé». Malgrat tot, no ha estat possible, i Pantoja s’ha disculpat amb l’audiència: «Ho sento, de tot cor»

 

A més, Isabel Pantoja ha pogut parlar amb la seva filla Isa. «Mama, tranquil·la. Estic molt orgullosa de tu. Estic molt orgullosa de tu i que podies arribar a la final. Vull dir-te que tant el Kiko, com l’Anabel i jo estem  molt orgullosos. T’enviem moltíssims petons i moltíssima força. Estarem aquí el dijous per veure’t. Per nosaltres ets una guanyadora a la vida i una supervivent, la millor d’aquesta edició. T’estimo».

 

També et pot interessar...