Isabel Pantoja arremet contra Omar Montes i li prohibeix parlar de la seva filla

La tonadillera ha tingut un dur enfrontament amb el seu ex gendre i li ha tirat en cara que abans d'estar amb la seva filla no era ningú

Isabel Pantoja i Omar Montes discuteixen a la platja
Isabel Pantoja i Omar Montes discuteixen a la platja | CatalunyaDiari.cat

Isabel Pantoja està donant la talla esperada a ‘Supervivientes’, convertint-se en la protagonista indiscutible del ‘reality’. La cantant està ficada en tots els embolics i discussions, no es calla res i cada dia mostra el seu fort caràcter a qui se li fiqui pel davant. L’últim enrenou que ha protagonitzat la ‘tonadillera’ ha estat un enfrontament amb l’ex de la seva filla, Omar Montes, a qui li ha etzibat amb menyspreu: «Tu no ets clar, t’ho dic a tu, a la teva cara», després d’escoltar una conversació que mantenia Omar amb Aneth sobre les nominacions.

 

Isabel s'encara amb el seu exgendre

Isabel Pantoja decidia avisar Omar perquè no tornés a esmentar la seva filla Chabelita en el 'reality', a la qual cosa Omar li contestava: «Tampoc crec que m’hagis de dir del que puc parlar i del que no, perquè no ets la regidora del programa», quedant-se tan ample.

 

Omar Montes durant la discussió
Omar Montes durant la discussió | TELECINCO

 

La cantant, no contenta amb la seva resposta, va recordar-li els seus orígens intentant burlar-se d’ell: «No et va malament des que vas estar amb la meva filla, perquè abans no et coneixia ningú. Eres el guardaespatlles del meu fill». Això no va agradar gens a Omar, que sempre ha recalcat que la seva fama es deu a mèrits personals i no a una altra cosa, i li va contestar a la Pantoja que s’estava equivocant.

La discussió anava pujant de to fins que la ‘tonadillera’ va treure a col·lació un misteriós episodi del qual pocs detalls se saben però que va ser bastant escandalós perquè va sortir a tota la premsa; la Pantoja decidia recriminar al seu exgendre el que va succeir a Granada i demanar-li explicacions. Un succés el de Granada, molt estrany, del que es va parlar molt als mitjans però del qual no se'n va treure l’aigua clara, ja que les versions d’Omar i Chabelita es contradeien.

 

Isabel Pantoja arremet contra Omar
Isabel Pantoja arremet contra Omar | Telecinco

 

D'aquesta manera, Omar li responia a la Pantoja: «La teva filla em va enviar la ubicació i jo vaig anar per ella». Aneth, que va estar present durant el conflicte a Granada, va entrar a la discussió assegurant que aquell dia es va veure obligada a trucar la policia en veure que la situació es descontrolava. Omar, finalment, ha intentat concloure la picabaralla amb la ‘tonadillera’ assegurant que tot era culpa de Chabelita, que ha intentat posar la seva mare en contra d’ell.

 

Comentaris

envia el comentari