Isabel Pantoja fa una dura confessió sobre la seva filla

La cantant va acudir a la festa de Mediaset i no va dubtar en explicar-los la seva situació a alguns dels periodistes presents

Chabelita i Isabel Pantoja
La relació entre mare i filla sembla estar més llunyana que mai | CatalunyaDiari.cat

A Chabelita sembla que se li podria acabar aviat el seu protagonisme per parlar de la mala relació actual que manté amb la seva família, especialment, amb la seva mare, Isabel Pantoja. Almenys així ho ha donat a entendre la periodista de 'Sálvame', Maria Patiño, en explicar la trobada espontània que va tenir amb la cantant durant la festa de Mediaset celebrada aquesta mateixa setmana.

Segons Patiño, la Pantoja no va dubtar en explicar com se sentia en veure a Jorge Javier Vázquez, Belén Esteban i Patiño i es va mostrar molt decebuda per la situació familiar que travessa. Amb una sinceritat sorprenent, Patiño assegura que la Pantoja els hi va arribar a dir que: «No vull saber res de la meva filla». 

Amb els ulls vidriosos

Sens dubte, aquesta confessió va deixar gelats als presents que, a més a més, van veure que com a la cantant se li posaven els ulls vidriosos de l'emoció o el mal que li feia haver de fer aquest tipus de confessions. En aquest sentit, Patiño va opinar a 'Sálvame' sobre la situació viscuda i va dir que: «Com a mare entenc que la castigui, però no entenc com ho està fent».

I la veritat que ambdues parts ho estan fent de manera que siguin primers els periodistes els quals s'assabentin de la seva situació emocional. Fins al moment, són molts els que apunten a la necessitat que, una vegada per totes, mare i filla seguin i parlin les coses clares. 

Una sinceritat sorprenent

Això no obstant, sembla que aquesta conversació encara trigarà a arribar i que, mentrestant, seran els periodistes i col·laboradors de programes com 'Sálvame' i 'Viva la vida', els que rebin la informació de primera mà. De fet, Patiño va assegurar que la Pantoja va treure el tema familiar de seguida per sorpresa de tots. 

«Belén Esteban i jo vam entrar dins el plató on Jorge Javier parla amb Isabel... Ella com si em conegués de tota la vida, va mantenir una conversació excessivament pròxima, i en la qual vam tocar des del primer moment el seu problema familiar». Tant de bo aquesta sinceritat serveixi perquè mare i filla puguin arreglar els seus problemes més aviat que tard.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

... ¡Buenos días, amig@s! #FelizJueves @holacom

Una publicación compartida por ISABEL PANTOJA (@isabel_pantoja_martin) el

També et poden interessar...

  • La melancolia d'Isabel Pantoja durant el 35è aniversari de la mort de Paquirri
  • Chabelita declara la guerra mediàtica a la seva família

      

     

Comentaris

envia el comentari