YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La clàusula del contracte amb Mediaset que Isabel Pantoja encara no ha complert

Belén Esteban ha parlat de més i ha destapat un detall sobre el contracte de la 'tonadillera' amb Mediaset

Isabel Pantoja amb ulleres de sol dins d'un cotxe
Isabel Pantoja encara segueix vinculada a Telecinco | GTRES

Els mitjans de comunicació donaven per fet que la ruptura entre Isabel Pantoja i Mediaset era del tot definitiva. Fa algunes setmanes, una publicació va explicar que Telecinco i la cantant havien ampliat el contracte per dos anys més, fet que es va acabar desmentint, ja que cap de les dues parts van mostrar interès per reescriure aquest acord i que li hauria permès a la cantant embutxacar-se una gran quantitat de diners, que ara li anirien de luxe per poder fer front a tots els fronts que se li estan obrint allà per on va.

Després de desmentir-se aquesta informació, es va creure que la relació entre Isabel Pantoja i l'empresa que gestiona Telecinco ja era part de la història, un punt final que es formalitzaria amb l'emissió de l'última gala d''Idol kids' i que té a la cantant com a líder del jurat del programa, al costat d'Edurne i Carlos Jean. Segurament aquesta dissolució del contracte es deu al fet que la cantant s'està sentint desprotegida per la cadena pel fet d'estar donant ales a moltes veus que li juguen en contra i que vénen a desprestigiar la seva imatge pública.

'Supervivientes' i 'Idol kids' han estat els dos projectes que han prosperat amb la cantant en el grup, però el que molts no saben és que en l'acord constava un tercer treball i que ha volgut destapar Belén Esteban davant tota l'audiència de 'Sálvame'. La col·laboradora deia que potser estava revelant alguna cosa que no es podia explicar, però així i tot, es llançava a la piscina a revelar l'últim punt del contracte i que encara no s'ha satisfet.

Els col·laboradors es preguntaven per què la cantant es nega a respondre les trucades de la seva filla a 'La Casa Fuerte' i la resposta és clara. Cada vegada que es pacta una quantitat econòmica per les seves trucades telefòniques en directe, aquesta no té problema a parlar, però si no hi ha diners, la cosa canvia i la 'tonadillera' es nega a intervenir ni una simple frase que serveixi per animar a la seva filla.

La família Pantoja podria recobrar el protagonisme a Telecinco

Belén Esteban ha explicat que, a més del 'reality' i del 'talent' infantil, hi ha un tercer format signat i que hauria de satisfer per poder donar per completat el contracte que té amb la cadena de Paolo Vasile. Es tractaria d'una entrevista llarga i estesa que hauria de concedir al grup, cosa que de moment no ha estat requerit, però que segurament se li acabarà demanant, doncs, ara mateix, la cantant és el centre de la notícia i de no accedir a participar en aquesta entrevista, estaria incomplint l'acord establert amb Mediaset Espanya.

De fet, després de la declaració de Belén Esteban, molts han decidit buscar la notícia del fitxatge de la 'tonadillera' per Mediaset. En aquesta nota es detallava que Pantoja participaria a 'Supervivientes', també en un 'talent' i que a més, concediria una entrevista o un 'docu-reality' que serviria per donar per finalitzat l'acord entre les dues parts.

La cadena i la cantant no estan en el seu millor moment, però si hagués estat en un altre moment, els Pantoja es podrien haver convertit en les noves Campos, protagonitzant un 'docu-reality' familiar i que serviria perquè els espectadors veiessin en primera persona com viu i com es relaciona la cantant i el seu entorn, cosa que ara és d'especial interès, després de totes les persones que han aparegut a la televisió intentant dibuixar una vida grisa, agra i que res correspondria amb la imatge pública que sempre ha volgut defensar en cadascuna de les seves aparicions.

Sigui com sigui, en les pròximes setmanes hauríem de veure com se salda la relació laboral entre les dues parts i si existeix aquesta última entrevista o si bé, s'exclou aquest últim punt per la tensa relació que s'ha desencadenat entre les dues parts interessades.


Comentaris

envia el comentari