ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

El contracte milionari que acaba de firmar Isabel Pantoja amb Telecinco

Paolo Vasile no vol perdre a la 'tonadillera' en un moment en què les seves paraules van molt buscades

Isabel Pantoja al plató del programa 'Idol Kids' on fa de jurat
Isabel Pantoja seguirà sent l'estrella de 'Mediaset' | Cedida

El clan dels Pantoja torna a estar de moda i com és habitual, la cadena de capçalera és Telecinco. Kiko Rivera decidia trencar la veda amb una entrevista al 'Deluxe', on afirmava estar enfonsat per la falta de treball que li estava provocant la pandèmia i que, a més, l'estava allunyant més que mai de la seva família. El cantant va demanar en directe l'afecte i el suport de la seva mare Isabel Pantoja, la mateixa que va entrar per telèfon per assegurar-li que aniria corrent a abraçar-lo i a estar amb ell en aquest dur moment.

Aquesta visita mai va arribar i a partir d'aquí es va obrir una gran bretxa a casa dels Pantoja. Isabel va seguir marcant distància amb Kiko i aquest lluny de conformar-se, va tornar a llançar foc en una revista traient a la llum els draps bruts de la seva mare, fins i tot explicant coses que mai s'han sabut. Això ha posat a la família cap per avall i s'estan destapant molts problemes derivats amb l'herència de Paquirri i els béns que tenen tant Isabel Pantoja com Kiko Rivera. Els dos amb seriosos problemes econòmics, i que es podrien acabar saldant amb la venda total o d'una part de 'Cantora', la casa familiar i propietat pràcticament per parts iguals de Kiko Rivera i de la seva mare Isabel Pantoja.

La possible venda d'aquesta casa ja va ser notícia l'any passat, quan alguns mitjans de comunicació van afirmar que la 'tonadillera' estava valorant vendre o llogar 'Cantora' per anar-se'n a viure als afores de Madrid, acompanyada de la seva mare i també del seu germà Agustín. Si és així, Isabel Pantoja estaria molt a prop d'on es troben les instal·lacions de 'Mediaset', la cadena que va fitxar a la cantant per una quantitat superior al milió d'euros.

Isabel Pantoja signa una renovació milionària amb 'Mediaset'

L'any 2019, la cantant va signar un contracte milionari amb 'Mediaset', valorat en una mica més d'un milió d'euros, i que la portaria a participar en un seguit de projectes televisius, el més gran d'ells, la seva participació a 'Supervivientes', el 'reality' més dur de la cadena i que ella va aconseguir superar sent un dels principals reclams de la seva edició.

Actualment s'està emetent 'Idol Kids', el 'talent' infantil de Telecinco en què Isabel Pantoja exerceix de membre del jurat, juntament amb Edurne i Carlos Jean. Ara, quan la seva família està en el punt de mira, el seu contracte està arribant al final i això obliga els interessats a prendre una decisió sobre el contracte que va expirar en les pròximes setmanes.

Segons ha avançat en exclusiva la revista 'Semana', ja hi hauria un acord entre les dues parts i Isabel Pantoja seguirà vinculada a 'Mediaset' per dos anys més, embutxacant-se un milió per any, el que seria igual als dos milions totals que s'emportarà pel seu treball a la cadena. Això ha estat possible gràcies a una clàusula del primer contracte, la qual afirmava que si les dues parts estan d'acord, aquest s'allargaria per dos anys amb la quantitat anteriorment esmentada.

Ara haurem de veure quins són els propers projectes que té pensat Paolo Vasile per a Isabel Pantoja . El temps ens dirà si seguirà exercint com a membre de jurat dels 'talents' de Telecinco o si bé, el seu futur dins de la cadena per tornar a ser carn de 'realitys'.


Comentaris

envia el comentari