ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Isabel Pantoja es mostra destrossada davant la 'traïció' de les Azúcar Moreno

La cantant va escoltar com les germanes Salazar recriminaven a la seva esquena l'actitud que estava tenint a l'illa

Isabel Pantoja emocionada
Isabel Pantoja es va quedar sorpresa i emocionada davant les paraules de les Azúcar Moreno | TELECINCO

La convivènica a 'Supervivientes' comença quan comencen els enfrontaments. Allò comença a ser el programa real i viu. Bé, doncs aquesta edició han trigat poc en arribar les primeres desavinences entre els concursants i, a alguns d'ells, els hi ha agafat per total sorpresa. És el cas d'Isabel Pantoja que, en la primera gala d'expulsió del programa de Telecinco del passat dijous, va haver d'escoltar uns comentaris que, tal com ella va dir, li van arribar a l'ànima. 

Segons explica 'La Coctelera', les crítiques cap a la cantant van arribar de part de les germanes Azúcar Moreno, Toñi i Encarna Salazar. Ambdues havien estat dient uns comentaris contra la mare de Kiko Rivera que es van fer públics el mateix dia de la gala, en la qual, va ser expulsada Loli Álvarez.

 

Les paraules de les Azúcar Moreno 

L'audiència va poder veure les imatges del vídeo, però els concursants es van haver de conformar a escoltar-lo i, la veritat, és que la Pantoja ja va tenir suficient. Concretament Toñi, va ser gravada dient el següent: «Et veu passar i ni et dirigeix la paraula... em sembla una estúpida. Jo tenia un concepte molt bo d'ella, però ara em sembla una persona molt altiva i supèrbia i parla molt malament a la gent». Tanmateix Toñi va afegir que: «Sembla que parli ella i que s'ha de callar la gent. Doncs no, aquí és una més (...) No li faré la pilota ni a ella ni a ningú». 

Davant les paraules de la seva germana, Encarna es va disposar a reforçar la seva idea i va dir: «Aquí tots moros o tots cristians, perquè estem tots passant pel mateix, tots ho estem passant malament». «Aquí no hi ha dives, aquí hi ha persones. Aquí la cosina meva es creu que és la reina de Saba. Jo només respecto a la meva mare». 

Les Azúcar Moreno a 'Supervivientes'
Les germanes Salazar van criticar la forma de ser de la Pantoja | Telecinco

 

  • També et pot interessar: Isabel Pantoja podria abandonar 'Supervivientes' sense pagar res a canvi

La resposta de la Pantoja

Davant aquestes paraules, clares i contundents, de les Azúcar Moreno, la Pantoja no va tenir més remei que sortir en la seva pròpia defensa i donar la seva versió. Visiblement emocionada, la cantant va admetre que li havia sabut molt de greu escoltar aquelles paraules i que, fins i tot, les declaracions «m'han arribat a l'ànima». «Però si en aquell moment sentien això de la meva persona, jo m'he sentit enganyada». Enganyada perquè, segons la mare de Chabelita, comptava amb la complicitat de les Azúcar Moreno, fins i tot, abans de començar el programa gràcies a un amic en comú: Luis Rollán.

Segons la Pantoja, estant encara a Espanya les tres s'intercanviaven trucades i reien juntes, imaginant-se com seria la seva aventura al programa estrella de la temporada de Mediaset. També els dies previs a arribar a l'illa, els concursants van estar convivint en un hotel a Hondures, en el qual, segons la Pantoja, les tres formaven part del mateix grup d'amics. Per tots aquests motius, la Pantoja es va mostrar decebuda i sorpresa davant les declaracions de qui, fins aquest moment, les considerava les seves amigues. «No entenc això que parlen de mi, si ho senten».

  • També et pot interessar: Jorge Javier Vázquez defensa a la Pantoja en una forta discussió a 'Supervivientes'

L'advertència de la Pantoja

«De mi no escoltaran cap vídeo fent un vestit a ningú», va sentenciar la Pantoja. Finalment, les Azúcar Moreno també van voler defensar-se i van assegurar que «no estem aquí amb Isabel Pantoja, jo estic amb una supervivent i hi ha gests i coses que no ens agraden. I és altiva». Finalment, la Pantoja va tenir la darrera paraula i els hi va dir el següent: «Jo tinc el cap molt ben posat i camino molt bé. I no he tingut altivesa amb ningú».

Isabel Pantoja discutint amb les Azúcar Moreno
La Pantoja i les germanes Salazar van discutir en plena gala | TELECINCO

 


Comentaris

envia el comentari