Isabel Pantoja será l'encarregada de donar les campanades a Telecinco

La tonadillera repetirà l'experiència, ja que el 2011 ho va fer acompanyada del seu fill

Isabel Pantoja muy sonriente
Isabel Pantoja donarà les campanades a Telecinco | Instagram

El clan Pantoja no està vivint el seu moment personal, els constants conflictes dins el nucli familiar, en especials entre els seus fills, fan que la 'tonadillera' no estigui passant pel seu millor moment. No obstant això, si que està aprofitant al màxim l'etapa professional.

D'ençà que la cantant va firmar el primer contracte amb Mediaset, no només ha participat al reality 'Supervivientes', sinó que també formarà part del jurat del nou programa de la cadena 'Idol Kids' i a més a més, es preveu que es realitzarà un docu-reality sobre la seva vida.

Ara, a més, hi ha un nou projecte en la vida de l'artista, i és que segons ha revelat 'Crónica Directo', Isabel Pantoja serà l'encarregada de donar les campanades al canal estrella de Mediaset, Telecinco, el pròxim 31 de desembre.

Repetirà l'experiència del 2011

Tot i que no és definitiu, la cantant, que s'ha convertit en un dels pesos pesants de la cadena, està molt a prop de ser la responsable de donar la benvinguda a l'any 2020, però no seria la primera vegada que tindria tal responsabilitat. I és que cal recordar que l'artista ja va ser l'encarregada de les campanades a la mateixa cadena l'any 2011, per tant repetiria experiència, tot i que en aquella ocasió ho va fer amb el seu fill, Kiko Rivera, i Jorge Javier Vázquez.

Aquest any, tot i que no estarà en companyia del seu fill, la 'tonadillera' no les farà sola, sinó que comptarà amb el suport de Jesús Vázquez, un dels presentadors estrella de Mediaset qui a més també serà l'encarregat de posar-se davant d''Idol Kids', on també hi participarà la cantant.

De moment, però, en el que sí que hi ha dubtes és en el lloc on se celebraran les campanades. Segons sembla, la cadena especula sobre les possibilitats de fer-ho a la Porta del Sol o, com porta fent-ho des dels últims anys, en un dels pobles més bonics d'Espanya.

Isabel Pantoja aplaudiendo
Isabel Pantoja donarà les campanades amb el presentador Jesús Vázquez | Instagram

 

Altres projectes

A part de la benvinguda a l'any nou, la Pantoja està tancant altres projectes de cara al pròxim Nadal. En concret es rumoreja que l'artista podria ser l'encarregada de presentar la gala de la Nit de Nadal després de proposar que la citada gal·la se celebrés des de la seva finca Cantora, una opció que lamentablement s'ha hagut de desestimar per motius tècnics.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari