VÍDEO URGENT

⚫️ Una avioneta catalana s'estavella a Navarra

Isabel Pantoja s'enfronta a una nova vida després del seu pas per 'SV'

La cantant celebra aviat el seu 63è aniversari, es mudarà a Madrid i tractarà de reconciliar els seus fills
Isabel Pantoja ha viscut un abans i un després a la seva vida | Telecinco

 

Isabel Pantoja, tot i que encara està submergida en la voràgine mediàtica de 'Supervivientes', ja comença a planificar la seva vida en els pròxims mesos. Sense cap mena de dubte, el seu pas pel programa ha suposat un abans i un després en la seva vida.

 

El primer canvi que ha patit la cantant ha estat emocional, i és que ella mateixa va confessar que ha aconseguit desfer-se de pors relacionades amb el seu passat que tenia instaurades al seu pensament. Per això, ara encara una nova etapa renovada i amb més energia que mai per a centrar-se en les coses veritablement importants a la vida.

 

 

Una festa, una nova feina i una mediació com a mare

A curt termini, el primer compromís que tindrà la cantant després que aquest pròxim dijous finalitzi 'Supervivientes' és el de celebrar amb una gran festa el seu 63è aniversari. Segons les primeres informacions, la cantant estaria organitzant una festa en la qual, a banda dels seus amics i familiars, també convidaria a noves amistats com Omar Montes, un dels seus pilars a l'illa.

 

D'altra banda, un dels canvis més dràstics que patiria la vida de la Pantoja seria el seu traslladat a Madrid. En aquest sentit, tot apunta al fet que la raó seria perquè li venen uns mesos de molta feina a la capital, ja que està previst que participi com a jurat en un programa de talent juvenil. Concretament, s'especula amb la possibilitat que la Pantoja sigui jurat del concurs 'Idol Kids'.

 

Així doncs, si viu a Madrid, evitaria els viatges gairebé diaris i podria gaudir d'una nova vida en una casa que hauria manat a comprar al seu germà i que tindria un valor aproximat de 2,5 milions d'euros. Finalment, a ningú se li escapa que ara la Pantoja ha de fer més de mare que mai i intentar solucionar les diferències existents entre els seus dos fills: Kiko Rivera i Chabelita.

Isabel Pantoja es traslladarà a viure a Madrid | Telecinco

 

 

També et poden interessar...