Isabel Pantoja i Jorge Javier, possibles concursants de 'GH Dúo'

La Pantoja, lluny de fer-se petita davant la proposta, es va comprometre a participar en aquest programa
Isabel Pantoja i Jorge Javier Vázquez van prometre que serien participants de 'GH Dúo' | Telecinco

 

Isabel Pantoja no va deixar ningú indiferent durant la seva nit. Després de passar dos mesos i mig a Hondures, la cantant va aterrar al plató de Telecinco disposada a deixar a tothom amb la boca oberta, fins i tot al presentador, Jorge Javier Vázquez.

 

Una de les sorpreses de la nit va arribar quan, després d'una pausa publicitària, Jorge Javier va dir que se sentia en l'obligació d'explicar el que acabava de passar. I és que, segons el presentador, la regidora del programa va aparèixer amb la Pantoja i va deixar caure que seria la pròxima concursant de 'GH Vip'. 

 

 

La contundent resposta de la Pantoja

Jorge Javier, que sap jugar bé al joc, va dir que no, que serien els dos concursants com a parella a 'GH Dúo'. La Pantoja, lluny de fer-se petita davant la proposta, es va comprometre a participar en aquest programa junt amb el presentador i li va fer tancar la seva promesa amb una picada de mans. El públic i el presentador es van quedar sorpresos per la convicció de la Pantoja i tothom va aplaudir amb gran entusiasme.

 

Per la seva banda, el presentador va dir-li que a 'GH Dúo' entraven parelles amb les seves diferències i ella, amb un evident toc d'humor, va respondre-li que: «Les diferències, nosaltres, les hem tingut totes». En aquest sentit, cal recordar que la relació entre la Pantoja i Jorge Javier ha passat per moments de tota mena, tot i que en alguna ocasió el presentador s'ha mostrat força crític amb l'actitud de la cantant.

 

Tot i això, durant la gala del dijous al vespre els dos van deixar palès que la seva relació pot arribar a ser bona si, entre els dos, accepten els diferents punts de vista que tenen de la vida. Ara doncs, només caldrà esperar per saber si realment aquesta única parella passarà a formar part d'un dels programes de televisió amb més audiència de Telecinco.

 

També et poden interessar...