Isabel Pantoja, membre del jurat del nou programa 'Idol Kids'

L'acord entre Mediaset i la cantant va més enllà de la seva participació a 'Supervivientes' i contempla altres projectes televisius

Isabel Pantoja formarà part del jurat del nou programa 'Idol Kids'
Isabel Pantoja formarà part del jurat del nou programa 'Idol Kids' | MEDIASET

És cert que la participació d'Isabel Pantoja en la nova edició de 'Supervivientes', que comença avui mateix, va sorprendre a tothom. Però com ja vam informar fa uns dies, la cantant hauria acceptat la proposta de Telecinco, no només per la quantitat econòmica sinó perquè l'acord també incloïa més projectes amb la cadena.

La cantant hauria signat un contracte amb Mediaset d'una temporada de durada, i mostra d'aquest acord és que Isabel Pantoja formarà part del jurat del nou concurs de talent de la cadena, 'Idol Kids'.

'Idol Kids'

Segons 'El Confidencial', Isabel Pantoja formarà part del jurat d'aquest nou concurs de talent infantil. Un programa que ja s'hauria d'haver emès, ja que l'estiu passat ja va anunciar els càstings per fer la tria dels concursants, però que la productora del programa, Fremantle Media, va decidir aturar.

També hem pogut saber que tot i que Jesús Vázquez estava confirmat com a presentador del programa, altres famosos que havien de formar part del jurat havien fallat. És el cas per exemple de Malú, qui avui dia no manté una bona relació amb Mediaset, i Los Javis.

Per la seva banda, Isabel Pantoja s'ha mostrat molt satisfeta amb la proposta de formar part d'aquest nou programa, que haurà de disputar-se l'audiència amb la nova temporada de 'La Voz'. I és que 'Idol Kids' pretén ser un concurs de talent on la música i la cançó tinguin un paper essencial.

Més projectes de Mediaset amb Isabel Pantoja

Isabel Pantoja també protagonitzarà un 'docu-reality' sobre la seva vida
Isabel Pantoja també protagonitzarà un 'docu-reality' sobre la seva vida | INSTAGRAM

 

Amb l'inici avui de 'Supervivientes', s'haurà d'esperar que la cantant acabi el seu pas per l'illa per poder iniciar les gravacions d'aquest nou programa. De moment, els seguidors d'Isabel Pantoja s'hauran de conformar veient-la com suporta aquesta gran aventura, on haurà de sobreviure amb altres famosos, en una illa d'Hondures i en unes condicions realment difícils.

Així i tot, un cop finalitzi el seu concurs a 'Supervivientes', la 'tonadillera' no només haurà d'exercir de jutge d''Idol Kids', sinó que també haurà de gravar un altre dels projectes que ha signat amb Mediaset, que consisteix en un 'docu-reality' com el que van protagonitzar temps enrere la família Campos.

Amb aquest nou projecte, els fans d'Isabel Pantoja descobririen com és realment la vida de la cantant, coneixerien les interioritats de la famosa casa de Cantora o quines són les persones que formen part de la seva vida privada. A més, la cadena donaria continuïtat a aquests tipus de programa substituint la Pantoja per María Teresa Campos, amb qui va rescindir contracte.

A punt per a l'inici de 'Supervivientes'

Aquestes últimes hores, hem pogut saber que Isabel Pantoja, que ja es troba amb la resta de companys a l'illa d'Hondures, on avui començarà la gran aventura en el programa de supervivència de Telecinco, ha demanat a la direcció del programa tint pel seu cabell, ja que no voldria mostrar les seves canes als teleespectadors.

Caldrà veure com la 'tonadillera' afronta aquesta dura experiència a l'illa de 'Supervivientes', i sobretot com serà el retrobament aquesta nit, amb la seva examiga, Chelo García Cortés, amb qui compartirà aquesta experiència.


Comentaris

envia el comentari