Isabel Pantoja no convida a Chelo a la seva festa d'aniversari

Altres noms de 'Supervivientes' que tampoc apareixen a la llista de la Pantoja són Mónica Hoyos, Colate i Albert

Isabel i Chelo García Cortés
Chelo García Cortés, de moment, no està a la llista de convidats de l'aniversari de la Pantoja | CatalunyaDiari.cat

Isabel Pantoja ultima ja els detalls de la seva festa d'aniversari. I amb els preparatius, arriben també les sorpreses en la llista de convidats. Donada la celebració que té prevista organitzar aquest any la cantant, està previst que celebri els seus 63 anys dues vegades: una primera l'u d'agost amb la seva família i amics més íntims a Cantora, i una altra uns dies més tard a Madrid amb els companys amb els quals ha tingut més relació durant la seva participació a 'Supervivientes'.

Una reconciliació insuficient

El nom de Chelo García Cortés era una incògnita que molts esperaven resoldre en la llista de convidats de la Pantoja. Tot i que abans de marxar a Hondures les dues concursants del programa mantenien des de feia anys una mala relació a causa de problemes del passat, el cert és que durant el programa les dues van ser capaces de deixar enrere els malentesos i ambdues van protagonitzar una bonica reconciliació d'amistat.

Ara bé, la sorpresa majúscula ha arribat quan, segons afirmen, la Pantoja no ha convidat a la seva festa a Chelo. D'aquesta manera, es deixaria palès que la seva reconciliació no va ser sincera i que l'orgull i la rancúnia segueixen sent els sentiments predominants en la seva relació de suposada amistat. No obstant això, encara s'haurà de veure si, finalment, el dia de la festa Chelo apareix per la porta de la qual un dia fou una de les seves millors amigues.

Omar Montes i Isabel Pantoja
Omar no anirà a la festa de la Pantoja per respecte a la filla d'aquesta, Chabelita | Telecinco

 

Altres noms apuntats o descartats de la llista de la Pantoja

Altres noms de 'Supervivientes' que tampoc apareixen a la llista de la Pantoja són Mónica Hoyos, Colate i Albert. D'altra banda, malgrat la boníssima relació que ha consolidat la cantant amb el guanyador Omar Montes, tot apunta al fet que no vagi a la festa per respecte a la seva filla, Chabelita, que fou parella del jove.

Isabel Pantoja amb Dakota
Dakota ha aconseguit guanyar-se la confiança d'Isabel Pantoja | Telecinco

 

Finalment, Aneth tampoc acudirà a la celebració arran de la discussió que va tenir amb el seu fill Kiko Rivera i, per sorpresa de la majoria, Dakota sí que ho farà després d'haver aconseguit conquerir l'amistat de la popular cantant.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari