Isabel Pantoja entra en pànic en quedar-se a les fosques a 'Supervivientes'

La cantant ha de dormir a casa seva amb una llum encesa per tal de superar la seva por a la foscor

Isabel Pantoja a 'Supervivientes'
Isabel Pantoja va mostrar la seva part més sensible | Telecinco

La nit pot ser romàntica, íntima i plaent. Però la nit, si no saps gaudir d'ella, pot ser eterna i terrorífica. Isabel Pantoja ha viscut un dels dies més difícils d'ençà que està a 'Supervivientes', després de patir un atac de nictofòbia, és a dir, por a la foscor de la nit. 

Malgrat que ja porten unes setmanes de concurs i mai abans s'havia vist aquesta actitud de la cantant, el passat cap de setmana la Pantoja va viure un dels episodis de més autocontrol fins al moment. Tot va començar quan ja estava adormida amb la resta dels seus companys de concurs i un cranc la va despertar després de grimpar per sobre d'ella.

Un mal despertar que la va portar al pànic

Va ser aquesta forma de despertar-se, tan sobresaltada, la que va fer que la mare de Kiko Rivera comencés a sentir aquella por irrefrenable que té quan està a les fosques. Davant l'ansietat que va començar a patir, es va aixecar i es va disposar a seure en un tronc. La Pantoja, que va començar a mostrar-se cada vegada més vulnerable, espantada i indefensa, va estar poca estona sola, ja que Colate no va dubtar en anar fins a on estava ella per a saber què és el que li estava passant.

Amb l'ànim de fer-li veure que no passava res per estar a les fosques, Colate va intentar convèncer-la que «era una nit clara» en la que, fins i tot, «es veien les estrelles». Però la Pantoja no estava convençuda i va preguntar-li què és el que ell veia. El concursant, va dir-li que s'hi fixava es podia veure el mar, el terra i una mica on estaven els seus companys. No obstant els intents d'ajuda de Colate, la Pantoja finalment li va dir que marxés a dormir i que ella es quedaria asseguda al banc fins que es fes de dia. 

L'ajuda de Colate no va ser suficient

Fent cas a la petició de la seva amiga, Colate va marxar amb la resta de concursants i la Pantoja, una vegada ja sola, va mostrar la seva faceta més vulnerable. Es va ficar a plorar i va dir que ningú sabia el dur que era sentir aquella por per la foscor. «Ningú sap el dolent que és tenir-li fòbia a la foscor. No saben el dolent que és», va dir a càmera. 

Aquesta actitud de la cantant ha sorprès molts dels seguidors del programa que desconeixien els problemes nocturns de la Pantoja. En aquest sentit, la seva amiga Cristina Tàrrega ha assegurat que sempre els ha tingut i que, de fet, a casa seva sempre ha de dormir amb una llum encesa per tal d'evitar entrar en pànic en quedar-se a les fosques.

Colate intenta ajudar a la Pantoja
Colate va estar acompanyant a la Pantoja durant una estona | Telecinco

 

També et poden interessar:


Comentaris

envia el comentari