URGENT

L'ATM fa marxa enrere i crea per sorpresa la T-Familiar

Isabel Pantoja parla sobre el seu estat de salut a la gala de 'Supervivientes'

La cantant havia de seguir una dieta de recuperació consistent en cinc menjades al dia, fet que a l'illa és totalment impossible
Isabel Pantoja va ser rebuda pels seus familiars i amics al plató de Telecinco | Telecinco

 

Isabel Pantoja, per fi, ha pogut explicar per ella mateixa quin és el seu estat de salut després que els metges li recomanessin abandonar 'Supervivientes' a falta de poc més d'una setmana per la gran final.

 

Tot i que la cantant no va explicar amb concreció quin era el seu problema, sí que va explicar que patia molts dolors i que, després de fer-se unes analítiques rutinàries que realitzen des del programa a tots els concursants, els metges van determinar que ella havia de seguir una estricta dieta.

 

 

Un tractament que no podia seguir a l'illa

Concretament, segons va explicar, havia de fer cinc menjades al dia, fet que a l'illa és totalment impossible. En cas de no ser així, el seu estat de salut empitjoraria i no es podien permetre el luxe de jugar-se la salut d'una concursant. Per aquest motiu va haver de dir adéu a la seva aventura a Hondures. Una vegada arribada a Espanya, la Pantoja va visitar l'hospital per a rebre un nou reconeixement mèdic i, tal com va explicar aquest dijous durant la gala de 'Supervivientes', han pogut agafar a temps el seu problema i ara ja comença un procés de recuperació.

 

Cal recordar que la Pantoja ja va iniciar el concurs sent diabètica i amb diversos problemes renals, per tant, els professionals sanitaris no podien jugar-se la salut d'una persona que, des d'un principi, ja presentava patologies a tenir en compte. Més enllà del seu ensurt, la Pantoja es va mostrar durant la gala a Madrid més recuperada i amb ganes de posar-se al dia.

 

No obstant això, va confessar que havia sentit molt dolor per haver d'abandonar a només una setmana de la final, ja que, com a mínim, es veia finalista. Per la seva banda, els seus familiars i amics la van rebre amb honors en un plató que va esclatar en aplaudiments quan ella va fer acte de presència després de dos mesos i mig a Hondures.

Jorge Javier Vázquez va entregar-li un ram de flors a la Pantoja | Telecinco

 

 

També et poden interessar...