Primer pla d'Isabel Pantoja mirant cap amunt

Isabel Pantoja perd el tron a Telecinco: «Kiko Rivera en té la culpa»

La cupletista ja no tindrà foto a les parets de Mediaset

 La guerra entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja continua. I és que tot i que la mort de 'doña Ana' va fer que Kiko es reconciliés amb la seva mare, la veritat és que el DJ no ha tornat a trepitjar Cantora des d'aleshores.

Molta gent assegura que està ajornant el moment de tornar, tal com va prometre, a la finca familiar amb la seva dona, Irene, i les seves filles.

Foto de mare i fill
Kiko Rivera no troba el moment d'anar a veure la seva mare | Mediaset

«Aquesta reconciliació ha de ser quan ell vagi a Cantora, que ha tingut molts dies», matisava la seva germana, Isa Pantoja. «No pot desaparèixer tot el que ha dit».

«Ell diu el que pensa i després fa com si no hagués passat res... però la gent té memòria", comentava sobre el modus operandi del seu germà.

Chabelita pensa que el seu germà «sí que s'ha de penedir de la manera com ho ha fet». Tot i que «en aquell moment, pensava que tenia raó».

A més, s'ha arribat a acusar Kiko de portar un doble joc, ja que ha tornat a Telecinco després d'haver carregat contra la cadena i deixar-la per terra. I és que el DJ, per a sorpresa de tothom, ha reaparegut televisivament a 'Secret Story' i ha fet les paus amb Jorge Javier vázquez.

«M'alegra veure't aquí, perquè és casa teva. Alguna vegada, tots hem marxat de casa, però sempre hi tornem, i no passa res», el rebia el presentador amb els braços oberts.

Un canvi d'actitud sobtat que ha grinyolat a molta gent. «Ja se li ha passat la rabieta amb Mediaset», assenyalaven.

«Amb aquestes coses, perd credibilitat... Fa dues setmanes els va dir de tot i ara és allà», apuntava Chabelita. Tot i que hem de recalcar que la presència de Kiko a Telecinco es deu a la promoció del seu nou single.

Kiko Rivera amb la barba retallada i gorra mira a càmera en el transcurs d'una gala d'un programa de televisió
Kiko Rivera ha tornat a Telecinco com a concursant de 'Secret Story' | GTRES

A més, la jove va afegir que «és igual si és per a cantar o respondre tres preguntes, la qüestió és que hi és», Recordem que el DJ va explotar a causa de la pressió mediàtica a què està sotmès.

 

«Estic fins als collons d'aquests que són aquí a baix. Una cosa és que et truquin i hi vagis perquè vols, però ser pesat i assetjar com fan ells... No», es queixava fa només unes setmanes.

I insistia que estava en tot el dret de dir el que volgués de la seva família. «Tinc dret a parlar i explicar el que em surti dels collons. Sí, dels collons. Però ningú ha d'estar 24 hores parlant, això no ho vol ningú».

I és que el fill d'Isabel Pantoja no només va carregar contra la cadena on havia treballat durant anys, sinó que també va elogiar la competència. «Doncs sí, visca Antena 3, què vols que et digui», assenyalava.

Mediaset dona definitivament l'esquena a Isabel Pantoja

Per la seva banda, la cupletista ja ha estat oficialment bandejada dels passadissos de Mediaset. Així ho ha informat la revista 'Semana', i és que, pel que sembla, ja no té foto penjada a les parets de la cadena.

Un retrat seu que hi era des del 2019, quan va signar un contracte milionari amb el grup, i que reflecteix la decadència que ha patit.

Foto d'un quadre de l'artista
Isabel Pantoja s'ha quedat sense foto als passadissos de Mediaset | Mediaset

De fet, l'últim programa en què Pantoja va ser present, 'Top Star', no va acabar de funcionar. Cosa que hauria portat a rescindir el contracte de la cantant.

El fet que certes cares televisives siguin presents al passadís de la fama de Mediaset reafirma la rellevància que tenen per al grup audiovisual. Els espectadors en són plenament conscients, i ho han pogut comprovar durant les connexions que fan programes com 'Sálvame'.

I és que hi ha moltes altres personalitats de Telecinco i Cuatro que tenen foto al apssadís de la fama, entre les quals trobem Ana Rosa Quintana, María Patiño, Pedro Piqueras, Jorge Javier Vázquez, Emma García o Jesús Vázquez.