Isabel Pantoja al plató del programa 'Idol Kids' on fa de jurat

Isabel Pantoja esclata a plorar en confessar el que més li importa a la vida

La tonadillera s'ha emocionat durant l'emissió d''Idol Kids'

Isabel Pantoja torna a estar de moda gràcies a la seva presència en el jurat de 'Idol Kids'. El seu pas pel programa no està deixant indiferent a ningú perquè la tonadillera, a banda de jutjar als joves talents, també està realitzant diverses confessions sobre la seva vida privada.

Fa unes setmanes va sorprendre a tots parlant de Paquirri i de com va viure la seva prematura mort. L'artista ho va passar molt malament, i és que el seu marit va morir quan tan sols feia un any que estaven casats.

Isabel Pantoja està molt còmoda formant part del jurat d''Idol Kids' al costat dels seus companys Carlos Jean i Edurne. En l'última emissió del programa la tonadillera va tornar a obrir-se i va explicar una cosa per la qual ha estat molt preocupada durant aquests últims mesos.

Cal recordar que 'Idol Kids' va ser gravat abans de la pandèmia, per la qual cosa el coronavirus encara no havia arribat a Espanya. Els enregistraments del programa van coincidir amb els problemes de salut la mare d'Isabel Pantoja, la senyora Ana. És per aquest motiu que l'artista en alguna ocasió va haver d'abandonar el rodatge del programa per a anar a Cadis a cuidar de la seva mare.

Isabel Pantoja se'n recorda de la seva mare

La cantant ha recordat aquests durs moments al costat dels seus companys. Isabel Pantoja està mostrant el seu costat més emotiu, ja que ha aconseguit emocionar-se diverses vegades amb les cançons que porten els nens.

«M'has tocat el més gran que tinc en la meva vida, que és la meva mare i que Déu me la deixi tot el temps que pugui. No he estat capaç mai de compondre una cançó com la teva a una mare», li ha dit Isabel Pantoja a un dels nens.

A partir d'aquí, la tonadillera no va poder evitar emocionar-se, i és que cada vegada que es recorda de la seva mare li entra un sentiment d'enyorança. Isabel Pantoja és una persona molt familiar. Ella sempre ha estat molt unida a la seva mare. Fins i tot en la seva estada a 'Supervivientes' tenia una clàusula que li permetia abandonar el programa si l'estat de salut de la seva mare empitjorava.

«La meva mare va veure les meves qualitats quan jo tenia dos anys, no hi ha res més important, mentre no tens fills, que una mare», va dir l'artista amb els ulls visiblement plorosos.