Isabel Pantoja reapareix a Telecinco amb la presentació de 'Idol Kids'

Amb aquesta aparició fa callar els rumors de crisis amb la cadena de Vasile

Jurat i presentador de 'Idol Kids'
L'equip de 'Idol Kids' es presenten a la premsa | Twitter

Aquest migdia Mediaset ha fet una roda de premsa per a presentar el nou talent infantil 'Idol Kids'. En aquesta presentació hi han participat Jesús Vázquez, presentador del format i els tres membres del jurat; el productor musical Carlos Jean i les cantants Edurne i Isabel Pantoja.   

La participació de la folklòrica en aquest format es deu al contracte milionari que va firmar amb la cadena i que engloba el seu pas per 'Supervivientes', ara 'Idol Kids' i altres projectes que encara es desconeixen.

Rumors constants de ruptura entre la cadena i la cantant

Fa uns dies alguns digitals apuntaven a una imminent ruptura entre la cadena i Isabel Pantoja, perquè la cantant considerava que no s'estaven respectant les seves exigències, que anirien relacionades amb el tracte què es dóna del seu clan en pantalla i la cobertura que se li està donant a les discussions què estan protagonitzant els seus fills en els diferents programes de la casa. De moment, sembla que la relació entre l'artista i la cadena es manté intacta i tot segueix el seu curs normal.

No és l'única de la família que treballa a la cadena

Cal recordar, que altres membres del seu clan ja participen en formats de la casa. Chabelita, ara denominada com a Isa P, és col·laboradora recurrent de 'El programa de AR', també, Irene Rosales, parella de Kiko Rivera, forma part de l'equip de tertulians de 'Viva la vida', sense oblidar les col·laboracions de la seva neboda, Anabel Pantoja al programa de les tardes 'Sálvame'.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari