Isabel Pantoja molt somrient

Isabel Pantoja s'ha embutxacat 800.000 euros a 'Supervivientes'

La 'tonadillera' ha hagut d'abandonar el 'reality' per problemes de salut

Isabel Pantojatorna a Espanya. La ‘tonadillera’ s’ha vist forçada a abandonar ‘Supervivientes’ pels seus problemes de salut i necessita tornar a Espanya on podrà seguir un tractament adequat que li permeti equilibrar de nou els seus problemes de sucre i triglicèrids. Tot i la mala notícia, davant la qual la cantant es mostrava totalment decebuda, Isabel Pantoja pot estar contenta, ja que els diners que ha guanyat durant el transcurs del programa arriben quasi al milió d’euros. La revista ‘Semana’ ha estat l’encarregada de revelar el salari total que ha percebutIsabel Pantojadurant la seva estada a l’illa d’Hondures: 800.000 euros.

Les seves 10 setmanes al concurs li ha sortit molt rentable a la ‘tonadillera’, ja que ha cobrat 80.000 euros per setmana transcorreguda, la xifra més cara que s'ha embutxacat un concursant de ‘Supervivientes’ mai; per veure-ho amb perspectiva, podríem dir que la cantant ha cobrat 400.000 euros al mes per la seva estada al concurs.

Telecinco també surt guanyant

Ara bé, a qui li ha sortit rendible la cosa ha estat a Telecinco, que aquest any ha batut rècords d'audiència gràcies al ‘reality’ i  s’ha convertit en líder indiscutible tant en el canal com en la franja en què s’emetia el programa, ja que la Pantoja ha estat la protagonista de moltíssimes hores de continguts, i tenint en compte que la cantant arrossega molts seguidors, l’èxit del fitxatge estava quasi assegurat.

Tot i que no podem dir que tot l’èxit del concurs hagi estat gràcies a la cantant, aquesta ha contribuït moltíssim a elevar el ‘reality’ a altes quotes d’audiència, ja que la seva presència a Hondures va despertar la curiositat de molts espectadors; no podem oblidar que el seu salt en helicòpter va batre rècords d’audiència, i els seus continus conflictes l’han col·locat al centre de la majoria de vídeos i de trames que s’han desenvolupat durant el concurs.