Isabel Pantoja va intentar vetar Dulce de Mediaset

La cantant va posar dues condicions per entrar en directe per telèfon a 'El Debate de GH VIP 6'
Trucada d'Isabel Pantoja a Telecinco | Cedida

 

Està començant a ser habitual veure a Isabel Pantoja a Telecinco. O millor dit, a sentir-la. I és que en els últims deu dies la cantant ha trucat tres vegades a la cadena de Mediaset per entrar en directe. La primera d'elles va ser el passat 14 de setembre a 'Sálvame'. La segona el 23 de setembre a 'El Debate de GH VIP 6' per poder defensar la seva filla. L'última, només un dia després, un altre cop a 'Sálvame' per explicar perquè havia trucat el dia anterior.

 

Totes aquestes trucades no han deixat ningú indiferent i han sorprès tothom. Darrere d'aquestes, però, hi ha un seguit de requisits i exigències de la cantant per a fer-les. Això és el que han explicat Kiko Hernández i Anabel Pantoja a 'Sálvame', que han donat a conèixer algunes pistes del perquè la mare de Kiko Rivera ha trucat a Telecinco.

 

Ningú podia saber el seu número de telèfon

«La primera condició de la meva tia era que ningú tingués el seu telèfon, que jo parlés amb ella i des d'aquí, es punxés el telèfon perquè ella pogués parlar en directe. Ella només volia parlar amb la seva filla, no volia parlar amb ningú més, ni amb Sandra Barneda», ha revelat Anabel Pantoja.

 

Va intentar vetar Dulce a Mediaset

A més que ningú sabés quin era el seu número de telèfon, la cantant va posar una altra condició per entrar en directe a 'El Debate de GH VIP 6'. «No és res econòmic. L'acord era el següent, Isabel Pantoja va dir que entrava a 'GH VIP' per parlar amb la seva filla amb una condició: 'Vull que partir d'ara, Dulce quedi vetada per sempre a Mediaset, que no torni a aparèixer mai més'», ha explicat Kiko Hernández.

 

No obstant això, «el programa li va contestar que ells portaven 'Gran Hermano VIP' i que no podien parlar en nom de tota la cadena». Kiko Hernández ha aprofitat per donar-li també una resposta des de 'Sálvame': «Nosaltres podem respondre pel nostre programa. Li han dit que no li podíem donar aquestes condicions».

 

Fotomuntatge de Chabelita i la seva mare Isabel Pantoja | CatalunyaDiari.cat

 

Tot i la negativa al veto, però, Isabel Pantoja va acabar entrant per telèfon a 'El debate de GH VIP 6'. Per què? «Ella volia entrar si o si, volia entrar en directe», ha assegurat la seva neboda Anabel Pantoja. «Volia parlar amb Chabelita, només vol que Dulce no torni a remoure ni faci més mal. Ella només vol aturar el dolor que va passar. Tot i que la cadena no es va comprometre, ella va dir que volia parlar amb la seva filla», ha sentenciat.