Pla de l'actriu Isabel Torres, interpretant a La Veneno a la sèrie Veneno

Isabel Torres confessa que li queden setmanes de vida: El seu últim missatge

Isabel Torres ha revelat que la malaltia que pateix cada vegada és més greu

Isabel Torres, protagonista de la sèrie 'Veneno', és una de les actrius més estimades del moment. Fa un temps va anunciar que patia càncer i des de llavors, va decidir compartir el procés amb els seus seguidors. Així mateix, les xarxes socials no van trigar a bolcar-s'hi, ja que arran de participar en aquest projecte ara és un rostre força estimat.

L'actriu ha donat una notícia que ha deixat sense alè tothom: li queden dos mesos de vida. Malgrat que des que li van diagnosticar la malaltia ha sigut una dona molt positiva, finalment ha arribat un moment en què ha de ser realista. Tot i que promet que no es rendirà mai, els metges li han assegurat que està en els seus últims dies de vida.

Isabel, d'origen canari, va revelar que patia un tumor al pulmó i es va comprometre a superar aquest sotrac per servir d'exemple. De fet, ha participat en diversos projectes estant malalta, perquè volia demostrar que era una persona forta i segura. Però el problema és que el càncer ha anat creixent i malauradament se li ha estès als ossos.

Torres fins i tot reconeix que amb prou feines es pot moure del llit perquè té «uns dolors terribles» i el tractament és massa fort. Per aquest motiu, ha utilitzat les seves xarxes socials per enviar el que creu que serà l'últim missatge, ja que pensa que a poc a poc anirà perdent la força. A més a més, ha aprofitat per posar nom a la persona que més l'ajuda: la seva amiga Maru.

Per la seva banda, la protagonista de 'Veneno', tot i haver treballat en aquesta sèrie en la qual va triomfar, va acabar paralitzant el món de l'espectacle. És a dir, malgrat que van oferir-li molts projectes gràcies a la seva capacitat d'interpretació, la malaltia va acabar obligant-la a frenar per poder recuperar-se.

Isabel Torres anuncia el pitjor: «Metàstasi als ossos»

Isabel és conscient que és una dona molt estimada, i en aquest moment de la seva vida necessita la calor del públic. «Aquest és l'últim vídeo que faré de moment per als meus seguidors, per a tots els meus fans. El deixaré penjat a la xarxa perquè he estat molt malalta i volia dir-vos com estic», comença dient l'artista canària.

«He tingut metàstasi als ossos i per això he estat ingressada a l'hospital, encara que ara soc a casa de la meva millor amiga», conclou.

Després de pronunciar aquesta frase no pot evitar emocionar-se, ja que s'ha adonat que ja no hi ha marxa enrere. Segons confessa, els metges li han donat una esperança de vida de dos mesos i cada cop té més dolors.

Així mateix, assumeix que la malaltia ha paralitzat la seva vida i ha hagut de renunciar a tots els projectes que li estaven oferint. I és que no té gens de força per posar-se davant de les càmeres, i per això pensa que serà l'últim vídeo que publicarà a les xarxes socials. «No sabeu com de mal em fa, el dolor és el pitjor que porto, però bé, és el que hi ha», declara visiblement afectada.

Isabel Torres mana un missatge: «La vida cal viure-la»

Isabel és conscient de la seva repercussió mediàtica, així que volia que la seva darrera publicació d'Instagram servís per a alguna cosa. Així, ha enviat un missatge a totes les persones que lamentablement estan patint una malaltia semblant, ja que pensa que cal lluitar fins al final perquè «la vida és tan bonica que cal viure-la».

Foto dels dos artistes
Els Javis estan molt preocupats per Isabel Torres | GTRES

Desenes de cares conegudes, com ara els directors de la sèrie 'Veneno', Els Javis, s'hi han posat en contacte. Tothom li ha enviat força, suport i energia perquè afronti aquest moment tan delicat de la millor manera possible. «Ets una guerrera» o «Ets un ésser preciós» són alguns dels comentaris que ha rebut.