Tot un misteri: L'enigmàtic missatge de Sandra Barneda en acomiadar-se de 'La isla'

La presentadora començarà a presentar pròximament la segona edició de 'La Casa Fuerte'

Sandra Barneda al plató de 'La isla de las tentaciones'
Sandra Barneda torna a estar de moda a la televisió | Telecinco

'La isla de las tentaciones' va arribar a la vida de Sandra Barneda quan justament necessitava nous projectes. Després de perdre els debats dels 'realitys', va substituir a Emma García un estiu al capdavant de 'Viva la vida' però, després, el seu futur dins de Mediaset era tot un misteri, tot i tenir un contracte de cadena que li permet tenir un sou fix encara que no tingui assignat cap projecte a curt termini.

Després de l'èxit de la primera temporada del programa, Mónica Naranjo no va arribar a un acord amb la cadena i va decidir marxar, donant pas així a Sandra Barneda que aconseguia tornar a presentar un programa dins del grup audiovisual. Es veu que Barneda ha convençut als seus caps i els projectes ara no paren d'arribar-li.

El pròxim mes començarà a presentar la segona edició de 'La Casa Fuerte' al costat de Jorge Javier Vázquez i Lara Álvarez. Els projectes de la catalana no acaben i ha estat ella mateixa qui ha decidit donar una pista en el seu comiat de l'actual edició de 'La isla de las tentaciones'.

Un comiat amb un misteriós final

Quan Sandra Barneda ha acabat de passar cartilla a totes les parelles participants del programa, li ha tocat acomiadar el programa i en aquesta ocasió ho ha fet amb un enigmàtic missatge que ha deixat a tothom molt intrigat. La periodista tancava l'edició dient que s'acomiadava però que ens tornaríem a veure tots molt aviat.

Amb aquest missatge podríem pensar que s'està referint a 'La Casa Fuerte' i que està a punt de començar però, sembla que realment la presentadora es refereix a la tercera edició de les temptacions, la qual també estaria molt a prop d'estrenar-se. A més, hi ha proves que apunten que la tercera tanda d'episodis ja estaria gravada aprofitant el viatge de l'equip per realitzar la segona temporada.


Comentaris

envia el comentari