Primer pla de la concursant de La isla de las tentaciones, Andrea Gasca

Una imatge posa en evidència la gran sorpresa de 'La isla': no van marxar junts

Aquest dimecres sortirem de dubtes completament amb l'últim programa

 

La foguera final del programa de 'La isla de las tentaciones' va deixar moltes incògnites per respondre, entre d'altres, si s'han format noves parelles arran del concurs i si avui dia segueixen juntes. Una de les parelles que més temps portaven de relació, Melodie i Cristian, va donar per finalitzat el seu amor a l'última foguera. Melodie va decidir deixar-ho després d'adonar-se que la seva relació no la satisfeia, i ell es va quedar destrossat, ja que anava amb intenció de demanar-li matrimoni.

 

Ella va decidir anar-se'n amb Beltrán, i ell, encara amb la bona química i complicitat que havia experimentat amb Andrea (l'ex d'Óscar), va decidir anar-se'n sol. Però sembla que no va quedar aquí la cosa, ja que diverses pistes en les seves respectives xarxes socials han revelat que Andrea i Cristian haurien compartit destinació de vacances durant aquest estiu en diverses ocasions, ja que han penjat fotos (per separat, això sí) amb el mateix paisatge de fons, en el mateix lloc i a la mateixa hora.

 

Pablo, ex de Mayka, penja una fotografia reveladora

Si han començat una relació o no, és una incògnita que es resoldrà avui al capítol final, on es retroben les parelles tres mesos després d'acabar la seva aventura a República Dominicana. Allà es podrà comprovar si realment Cristian i Andrea van començar una relació sentimental arran del programa i si segueixen junts. Però a falta de revelar la gran incògnita, una última fotografia penjada a les xarxes socials de Pablo, l'ex de Mayka, hauria donat una altra pista sobre aquesta suposada relació.

 

Ahir mateix a la nit, mentre s'emetia el 'Debate de La isla de las tentaciones', diverses instantànies a Instagram van evidenciar que Andrea i Cristian havien passat la nit al mateix lloc, o almenys haurien estat molt a prop.

 

Cristian de la 'Illa de les temptacions 2'
Pablo publica un 'stories' amb Cristian | Instagram

Pablo va compartir uns 'stories' on se'l pot veure a l'habitació d'un hotel amb Cristian. Doncs bé, per la seva banda, Andrea ha publicat al mateix temps al seu Instagram unes imatges amb Pablo on apareix a la mateixa habitació de l'establiment hoteler.

 

Andrea i Pablo a l'habitació d'un hotel
Andrea i Pablo, ex de Mayka, van passar una estona junts | Instagram

 

Així, a través de Pablo, s'ha descobert que Cristian i Andrea han estat molt junts. El fet és que no sabem si es deu a una relació d'amistat o si els hi uneix alguna cosa més. Avui, amb l'últim programa, sortirem de dubtes.