YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

💉 El Camp Nou es convertirà en un dels set punts de vacunació massiva a Catalunya

Mayka, de la 'Isla', ja té nou nòvio: és un ex de Makoke

És algú molt conegut

Mayka a 'La isla de las tentaciones'
Mayka està sortint amb un ex de Makoke| Telecinco

Mayka i Pablo han sigut dos dels concursants que més interès han generat a 'La isla de las tentaciones'. Al programa van arribar com a parella, no obstant això, durant el transcurs d'aquest, ell va trencar la relació després de descobrir que la seva noia li havia estat infidel amb Óscar.

Ara, mesos després d'aquesta ruptura, la jove no està sortint amb l'esmentat 'temptador'. És més, s'ha rumorejat que ha tornat amb el que era el seu xicot i, fins i tot, que ha tingut alguna cosa amb Carlos Lozano. Malgrat això, res més lluny de la realitat, sembla que la nova parella o, almenys, la seva nova 'il·lusió' és un ex de Makoke, concretament ens referim a Tony Spina, qui també va ser xicot d'Oriana Marzoli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Avui m'he despertat amb ganes de somriure-li a la vida! #men #fashion #smile

Una publicació compartida per Tony Spina (@ tonyspina_89) el

Nova relació

Ahir, diumenge a la nit, en el debat va ser on es va descobrir que Mayka està sortint amb algú, en concret, tot va succeir quan el presentador (Carlos Sobera) li va preguntar què sentia en tornar a veure a Óscar, al que ella va respondre de manera molt clara: «Res, no sento res». Els presents es van quedar estupefactes amb la resposta, tenint en compte l''affaire' intens que havien viscut.

No obstant això, ell va intentar explicar les paraules de Mayka dient: «És normal que no senti res perquè està amb un altre noi». En aquest moment, els col·laboradors van voler conèixer qui era el seu nou amor i va sortir el nom de Tony Spina. Un nom davant el qual Mayka va exposar: «El conec d'haver quedat amb ell alguna vegada. Però d'aquí a estar amb ell és un altre pas».

Així mateix, es va revelar que ella coneixia a Spina des de fa temps, concretament quan estava sortint amb Pablo. Segons va explicar, «el vaig conèixer en un 'bolo' i em va dir de passar la nit junts. Jo tenia parella i per això no li vaig ser infidel. Estava enamorada de Pablo en aquell moment».

Tenint en compte que Tony Spina va ser parella de Makoke i que Kiko Matamoros, ex d'aquesta també, era al plató, se li va preguntar al respecte. En aquest sentit, el col·laborador va manifestar; «em sembla que fan bona parella Mayka i Tony. Us podeu entendre molt bé. Em sembla que tenen personalitats que poden arribar a relacionar-se bé. Tony és un noi bàsic i un bon paio. És bàsic perquè no és complicat i ella és bona noia». Així doncs, caldrà esperar per veure si aquesta nova relació arriba a bon port o no.


Comentaris

envia el comentari