Melyssa, de 'La isla de las tentaciones' ho fa oficial: presenta el seu nou nòvio

Ho ha presentat a les seves xarxes socials

Imatge de Tom i Melyssa, exconcursants de 'La Isla de las tentaciones'
Melyssa, de 'La isla de las tentaciones' ho fa oficial: presenta el seu nou xicot | TELECINCO

Sense cap dubte, una de les grans protagonistes de la segona edició de 'La isla de las tentaciones' ha estat Melyssa Pinto. Aquesta, que va participar amb la seva exparella (Tom Brusse), va aconseguir fer que el públic empatitzés amb ella i el seu dolor. I és que la jove va ser testimoni no només del flirteig del seu noi amb altres dones sinó també que ell va acabar intimant amb Sandra.

Aquestes situacions van fer que la catalana decidís trencar la seva relació de vuit mesos, tot i que estava molt enamorada. Ara, el temps ha passat, i sembla que ha curat les ferides. Tant és així que ja té nou xicot, a qui ha presentat oficialment a les xarxes socials.

Melyssa i el seu nou amor

A través del seu compte d'Instagram és com la jove, que ha realitzat també un canvi de 'look', ha presentat al seu noi, concretament, ha pujat una 'story' a aquesta xarxa social perquè tothom pugui posar-li cara.

En aquesta imatge se'ls pot veure els dos molt còmplices, somrients i besant-se sota la llum de la lluna. Una romàntica instantània que permet veure que estan molt enamorats.

Captura de la storie de Melyssa Pinto besant-se amb el seu nou nòvio, Manuel Moraiss
Melyssa Pinto ha tornat a trobar l'amor amb Manuel Moraiss | Instagram

Qui és Manuel, nou xicot de Melyssa?

Tot i que ha sigut ara quan hem pogut veure com és el noi actual de Melyssa, recentment ella ja va parlar d'ell en públic, exactament ho va fer fa uns dies al programa 'Viva la Vida' de Telecinco. Allà va exposar que ja estava curada de tot el mal que li havia fet Tom, fins i tot va revelar un xantatge que havia ordit.

Al mateix temps, va reconèixer que es trobava molt feliç perquè tornava a estar enamorada. Això sí, també va explicar que es tractava d'un noi amb el qual havia estat en el passat i tothom va pensar que es tractava d'Alberto Santana, el 'tronista' amb qui va marxar de 'MYHYV'. Però no. La seva actual parella és portuguesa i es diu Manuel Moraiss Silva.

Melyssa Pinto va exposar com han reprès la relació després de tant de temps, dient: «Jo no ho buscava, però he coincidit amb una persona que formava part del meu passat, ja el coneixia. Vaig estar amb ell fa molts anys. Li he donat una nova oportunitat a l'amor».

En concret, va explicar que «vaig tenir una relació de dos anys amb ell quan tenia 20 anys i es va acabar. Va ser el gran amor de la meva vida i ara li estem donant una nova oportunitat a la relació». Així mateix, no va dubtar a explicar que és algú que no pertany al món de la televisió i que vol estar allunyat d'aquesta.

Melyssa està recuperada totalment de la garrotada de Tom

Melyssa ha iniciat aquesta nova relació perquè va reconèixer que està totalment curada de la garrotada patida amb Tom Brusse. Així, no va dubtar a subratllar que l'experiència de 'La isla de las tentaciones' li ha sigut molt enriquidora malgrat tot.

Melyssa a 'La isla de las tentaciones'
Melyssa està encantada d'haver trencat amb Tom | Telecinco

Des del seu punt de vista, el programa i la ruptura amb Tom li han servit per valorar-se més a si mateixa, a més, també li han estat útils per a obrir els ulls respecte a la persona que tenia al costat. I a això ha afegit que considera que el que ha passat ha sigut el millor que li podia passar. Així, de contundent i feliç està ara Melyssa Pinto amb la seva nova vida, fet que demostra constantment a les seves xarxes socials.


Comentaris

envia el comentari