El gir de la 'Isla' que ningú esperava: tallen en directe

El programa ha tornat a anunciar una altra separació

Imatge promocional de 'La isla de las tentaciones 2'
El programa confirma una nova ruptura | MEDIASET

Aquesta edició de 'La isla de las tentaciones' mai deixarà de sorprendre, ja que després de les ruptures més sonades de Pablo amb Mayka i de Melyssa amb Tom, ara ha arribat una nova que ningú esperava. El 'reality' ha estat tot un èxit d'audiència i per això, Telecinco encara vol seguir allargant el programa. Ahir a la nit es va emetre el debat final on van aparèixer els protagonistes d'aquesta edició.

Una de les relacions que va néixer dins del programa va ser la d'Andrea i Christian, qui van congeniar molt bé a l'illa tot i que no van fer absolutament res. Una vegada arribats a Espanya es van començar a conèixer fins que a la fi van confirmar la seva nova relació. Fins i tot, Andrea ha estat a casa de Christian, habitatge que encara comparteix amb Melodie, la seva ex.

Cap dels dos va tenir cap mena d'inconvenient en confessar que s'estaven coneixent i que començaven a passar molts moments junts. No obstant això, i per a sorpresa de molts, tot això ha canviat per complet, ja que els mateixos protagonistes van confirmar aquest diumenge passat a 'El Debate de las tentaciones' que ja no estan junts.

Andrea va deixar anar una bomba que ningú sabia, i és que Christian havia mentit a Melodie perquè, segons el testimoni de la jove, ella i Christian van tenir alguna cosa abans de la foguera final en què ell anava a demanar-li matrimoni a la seva parella.

Es confirma la ruptura d'Andrea i Christian

«Va ser després de la cita 24 hores», va revelar Andrea. El que ningú entén és com va poder succeir això i ningú del programa hi va tenir constància. Òbviament, Christian es va defensar de les acusacions. «Com ahir vaig estar amb una altra noia, ara em diu això. Ara per ressentiment dius això?», ha dit l'ex de Melodie. Amb això es va confirmar la ruptura en ple directe d'ells dos.

Cal recordar que Andrea va confirmar a diverses revistes com 'QMD' que la seva relació amb Christian anava vent en popa, tant que fins i tot passaven molt de temps junts a la casa del jove, fet que va suposar molts problemes amb Melodie. La mateixa Melodie ha agraït a Andrea el fet de desemmascarar al seu ex, però també li ha demanat que deixi de provocar i que deixi de pujar fotos a casa seva.

Aquesta edició de 'La isla de las tentaciones' passarà a la història per haver estat un programa on s'han trencat moltes parelles, tant les que venien de fora com les que s'han creat dins.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida per ANDREA (@anddreagb) el


Comentaris

envia el comentari