Mayka i Pablo de La Isla de las tentaciones

Pablo de 'La isla' respon a la 'declaració' de Terelu i deixa tothom amb un pam de nas

La presentadora va ser la primera a declarar-se al jove

La segona edició de 'La isla de las tentaciones' ha arribat al seu final. I ho ha fet després d'unes setmanes de gran protagonisme per part de concursants com, per exemple, Pablo i Mayka, que tenien una relació de tres anys i han acabat separats. Ella no va dubtar a ser-li infidel amb el 'temptador' Óscar, que repetia en aquest paper.

Hi ha rumors que podrien haver-se donat una nova oportunitat, després de ser enxampats sortint del mateix hotel, però ells han manifestat que no estan junts, i això fa possible que estiguin oberts a l'amor. És més, potser ell podria iniciar alguna cosa amb una dona molt famosa de Telecinco: Terelu Campos.

Salten les espurnes

Durant tota aquesta edició, Terelu ha exercit com a col·laboradora dels debats del programa i, en tots ells, s'ha mostrat com una fidel defensora de Pablo, posicionant-se a favor seu perquè considera que, tot i ser testimoni de la infidelitat de la seva nòvia, mai ha perdut les maneres. Això, sense passar per alt que no ha tingut res amb cap soltera i que ha estat molt coherent en tot moment.

Tal és la 'passió' de la primogènita de María Teresa Campos per aquest jove murcià, que fins i tot li ha enviat un missatge. Concretament, a l'últim debat li ha dit, mirant a càmera: «Pablo, t'estimo. Quina pena que no tingui 20 anys menys!».

Terelu Campos en un plató de Telecinco
Terelu Campos ha mostrat el seu interès per Pablo | GTRES

Després d'escoltar aquestes paraules, el concursant no ha dubtat a respondre a Terelu via Instagram. En concret, a través de les 'stories' de la xarxa social, Pablo ha compartit una fotografia de Terelu, acompanyant-la amb el següent comentari, que deixa lloc a la imaginació: «L'edat és només un número».

D'aquesta manera, deixa la porta oberta a un possible 'affaire'. Això sí, caldrà esperar a aquest diumenge per veure si 'salten espurnes' entre ells, ja que aquest dia és quan està previst que els participants de 'La isla de las tentaciones' acudeixin al plató dels debats. Allà serà on Terelu Campos i Pablo es veuran cara a cara per primera vegada i sabrem si hi pot haver química real entre ells.