Patry i Aless Livi a 'La isla de las tentaciones'

L'única parella que no ha trencat a 'La isla' podria haver acabat de la pitjor manera

Diversos rumors han fet saltar les alarmes entre els fans

Ahir a la nit es va viure un dels programes més importants de la segona edició de 'La isla de las tentaciones' perquè les parelles participants, per fi, es van tornar a veure les cares després de setmanes separats.

El resultat final no va ser res positiu, dins del qual, fins i tot, hi va haver una petició de matrimoni que no va arribar a fer-se efectiva i tots van trencar. Només, hi va haver una parella que va decidir continuar amb la seva relació sentimental. Ens estem referint a la formada per Alessandro Livi i Patricia. Però, ara, han sorgit forts rumors que indiquen que ja podrien haver trencat.

Es va acabar l'amor?

Enamorats, feliços i disposats a fer un pas més en la seva història d'amor d'un any va ser com van marxar Alessandro i Patricia del programa. I això que van arribar a la mateixa amb certs dubtes, fins i tot havent superat una infidelitat d'ella al principi de la seva relació.

No obstant això, sembla que 'La isla de las tentaciones' va servir d'ajuda perquè ambdós s'adonessin de quant s'estimaven. D'aquí que marxessin somrients i de la mà. Malgrat el final feliç, ara, diferents mitjans, com la revista 'Hola!', han vingut a indicar que podrien haver trencat poc després.

El que fa sospitar que ja no estan junts és que han deixat de seguir-se mútuament en xarxes socials. En els seus respectius perfils d'Instagram, tots dos han mantingut les imatges que van publicar junts. No obstant això, durant últimes setmanes ja no se segueixen, per tant resulta realment curiós. D'aquí que hagin crescut els rumors i, encara més, tenint en compte que ara només publiquen en els seus comptes fotos en solitari o amb amics.

No obstant això, per sortir de dubtes caldrà esperar. En concret, caldrà veure el programa de dimecres, que es va gravar tres mesos després d'aquell, per saber en quin punt es troba la seva relació. Mentre aquest moment arriba, cada vegada són més els internautes que 'somien' amb la possibilitat que Alessandro Livi hagi iniciat una relació amb Lia, la seva 'temptació'.