El romanç de 'La isla' que ha trencat una parella just després del programa

Els protagonistes ho han confirmat en xarxes socials

Imatge promocional de 'La isla de las tentaciones 2'
Revelat un romanç que podria ser el responsable de la ruptura d'una parella | MEDIASET

La segona edició de 'La isla de las tentaciones' ha arribat al final i, malgrat tot, segueix donant molt que parlar. Així, per exemple, s'ha sabut que Melyssa té nou xicot o que Mayka està sortint amb Tony Spina. Doncs bé, per si no fos prou, ara s'ha revelat un romanç que va començar dins del programa i que podria haver sigut en part responsable de la ruptura d'una de les dues parelles que van sortir juntes.

Concretament, ens estem referint a la parella formada per Inma i Ángel, on sembla que, el 'feeling' que va existir dins de l'espai entre aquest jove i la 'temptadora' Lia, els va portar a aquests a acabar entre els llençols.

Inesperat descobriment

Sense cap dubte, Ángel es va presentar a 'La isla de las tentaciones' com el noi més respectuós de tots. En tot moment va intentar evitar entrar en jocs que poguessin molestar la seva parella i això va fer que no s'integrés bé amb el grup. L'única excepció va ser el tracte que va mantenir amb Lia, que va ser més proper i bastant còmplice. Així doncs, estava clar que s'agradaven, però el sevillà va mantenir les distàncies.

Després d'una foguera de confrontació demanada per la seva noia, que el trobava a faltar, van decidir anar-se'n junts. Tant és així que se'n van anar amb plans de casament, i fins i tot amb desitjos de convertir-se en pares. No obstant això, poc va durar aquesta felicitat.

Setmanes després de marxar del programa van tenir una forta discussió que va acabar en ruptura, on hi ha rumors que indiquen que aquesta baralla va poder produir-se per la gelosia d'ella, concretament, perquè havia vist bon 'feeling' entre Ángel i Lia. Sigui com sigui, el que ara hem sabut és que aquests dos han arribat a tenir un 'affaire' després que ell es quedés solter.

Inma Campano i Àngel de 'L'illa de les temptacions'
Inma i Ángel van trencar, i la causant va poder ser Lia | Telecinco

La confirmació del romanç

En un vídeo de 'Tik Tok', on apareixen Lester, Patricia, Alessandro, Lia i Ángel és on s'ha descobert el romanç que han tingut aquests dos últims. En concret, ha sigut Patri qui li ha preguntat al sevillà: «Hi ha hagut nit de passió amb Lia?». Aquesta qüestió ha fet somriure al jove, qui, en un primer moment, ha volgut esquivar la situació. No obstant això, a la fi ha contestat: «Hi ha hagut una cosa bonica».

El jove ha volgut que l'altra protagonista del suposat 'affaire' li donés un cop de mà però, ella només ha dit: «Sempre estic ficada en tots els embolics. La pregunta ha sigut per a tu». Davant la insistència dels seus amics, ha acabat confessant: «Sí, hi ha hagut una mica de passió per aquí». Unes paraules que han provocat els crits dels altres i, fins i tot, l'abraçada enfervorida de Lester.

D'aquesta manera, Ángel ha confirmat en xarxes socials que sí que ha tingut més que paraules amb Lia, i això pot fer que la seva ex, Inma, en sentir-ho s'hagi adonat que potser la seva gelosia per la temptadora sí que eren amb fonaments.

Nou amor

Tot i que s'ha conegut aquesta relació entre els citats joves, sembla que això ha sigut un simple embolic d'una nit, ja que cal no oblidar que ahir es revelava per part d'Amor Romeira que ell està sortint amb una famosa. En concret, d'acord amb un vídeo publicat a Instagram, es descobria que Ángel està començant una relació amb Chabeli Navarro, l'ex de Kiko Rivera.

Així queda clar que, tot i que el sevillà va arribar a 'La isla de las tentaciones' com el més 'honest', és un 'picaflor'. Sí, perquè, a més dels romanços esmentats, s'ha rumorejat també que ha estat amb una cosina de la seva exparella. Vaja, que és un 'latin lover' en tota regla.


Comentaris

envia el comentari