YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Pablo, de 'La Isla', diu tota la veritat: què n'és de la seva vida ara mateix

Ha estat molt contundent al respecte

Mayka i Pablo de La Isla de las tentaciones
Pablo ha explicat com està després de trencar amb Mayka| GTRES

Aquest passat diumenge, Pablo i Mayka, de 'La isla de las tentaciones', van protagonitzar un moment molt dur perquè després de setmanes sense veure's, van tornar a estar cara a cara a l'última foguera. La tensió entre ells va ser palpable en tot moment, i és que la seva relació de tres anys s'havia anat per la borda, quan la jove va iniciar un coqueteig amb Óscar, que va acabar amb els dos intimant sota els llençols.

Aquesta situació va comportar que en l'esmentat retrobament, Pablo es mantingués molt ferm i reprotxés a la seva exparella la seva actitud. Ara, aquesta mateixa postura és la que ha tingut a les seves xarxes socials, perquè ha fet servir aquestes per deixar clar que està encantat amb la decisió que va prendre.

Pablo, més decidit que mai

Després d'emetre aquesta última foguera, en la qual va cremar l'ós de peluix de la seva xicota (Rosito) i va decidir anar-se'n sol, el jove ha decidit parlar, concretament, ha utilitzat el seu compte d'Instagram per enviar un missatge als seus seguidors. Aquests, que tenien molt interès a saber què ha estat d'ell des de llavors, han sortit ara de dubtes.

I és que, Pablo ha fet una publicació, acompanyada d'una fotografia d'ell d'esquenes marxant del programa, que diu així: «S'ha acabat. L'últim passeig per aquestes torxes. L'última foguera... Me'n vaig amb el cap molt alt, amb la sensació d'haver-ho donat tot havent-me despullat emocionalment davant el món».

En aquest punt, el concursant ha reconegut les coses bones i dolentes que se n'emporta de l'experiència viscuda: «Trist per tot el que va passar i no esperava, però content perquè ara m'estimo més que mai, perquè he après que jo sóc la meva primera opció i que he de ser jo mateix sempre, per sobre de tot». Paraules a les quals ha afegit: «He sigut com volia ser i això és el més important. Aquesta experiència m'ha portat a un nivell superior en tots els aspectes i és una cosa que m'acompanyarà la resta de la meva vida».

Així mateix, Pablo ha volgut explicar als seus seguidors la nova vida que està gaudint, sense Mayka: «Comença una nova etapa per a mi. Amb positivitat i sense rancor cap a ningú. Gràcies de cor a tots els que m'escriviu i em doneu suport i a l'equip del programa al complet».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

S'ha acabat. L'últim passeig per aquestes torxes. L'última foguera ... Me'n vaig amb el cap molt alt, amb la sensació d'haver-ho donat tot i havent-me despullat emocionalment davant el món. Trist per tot el que va passar i no esperava però content, perquè ara em vull més que mai, perquè he après que jo sóc la meva primera opció i que he de ser jo mateix sempre, per sobre de tot. He estat com volia ser i això és el més important. Aquesta experiència m'ha portat a un nivell superior en tots els aspectes i és una cosa que em va a acompanyar la resta de la meva vida. Comença una nova etapa per a mi. Amb positivitat i sense rancor cap a ningú. Gràcies de cor a tots els que em escriviu i em doneu suport i a l'equip de el programa a el complet #islatentaciones

Una publicació compartida per PABLONEZ (@pablonezdj) el

D'aquesta manera, ha deixat clar que està feliç per la decisió que va prendre de trencar la seva relació i que es queda amb tot el que ha après. Una postura totalment positiva, que ha fet que molts dels seus fans li deixin missatges de suport i ànim, on bona mostra d'això són comentaris com aquests:

  • «Amb aquest cor enorme... et mereixes tot el millor que et pugui passar».
  • «Ets una gran persona».
  • «Ara t'estimes tu i t'estimem tots. Gaudeix de la teva nova etapa».
  • «Te'n vas anar sense parella, però amb el respecte de tot el món».

Això sí, els espectadors de 'La isla de las tentaciones' tenen una altra cita important per saber més de Pablo i Mayka. Cal no oblidar que el programa del pròxim dimecres els hi farà tornar a retrobar-se tres mesos després del que va passar a l'última foguera. La cosa promet.


Comentaris

envia el comentari