El vídeo de Melodie i Cristian de 'La Isla' barallant-se a crits al mig del carrer

A les imatges apareixen també Andrea i Beltrán, dos dels temptadors del 'reality' de Telecinco

Imatge promocional de 'La isla de las tentaciones 2'
La parella està trencada per complet | MEDIASET

Ha sigut necessari que passessin tres mesos perquè vegem la realitat de les parelles de 'La isla de las tentaciones'. Melodie va decidir abandonar el 'reality' sense Cristian, qui havia estat la seva parella durant anys i que la va trair acostant-se a Andrea, concursant de la primera edició i temptadora de la segona. La relació entre tots dos estava pràcticament trencada quan van entrar al programa, però creien que això serviria per reviure la flama entre ells, cosa que finalment no ha pogut ser.

Melodie va conèixer també a Beltrán, un dels temptadors i amb qui va decidir abandonar el programa. Avui dia, els dos no estan junts però mantenen una relació de molta proximitat i que podria anar més enllà, quan Melodie aconsegueixi superar aquesta muntanya russa d'emocions que ha viscut al costat de Cristian.

En la trobada, Andrea ha explicat un dia en què ella i Cristian es trobaven al pis que tenia ell amb Melodie i aquesta va aparèixer per sorpresa. Segons sembla, això es va convertir en una autèntica batalla campal i que, fins i tot, podria haver estat gravada per un espectador del programa. Diem segurament perquè les imatges existeixen, però en cap cas es detalla que siguin d'aquesta mateixa nit.

Beltrán apareix com a salvador de Melodie

Pel que fa a Andrea i Cristian, aquests continuen mantenint relacions però en cap cas han volgut formalitzar la seva relació. Tornant a la nit on es van trobar els tres al pis, al vídeo es pot veure com de cop apareix Beltrán en un cotxe per recollir a Melodie, qui abandona aquesta enutjosa situació que estava protagonitzant al costat de la seva exparella i l'actual amiga d'aquest.


Comentaris

envia el comentari